Digidexo.com

Hvordan kjøpe teststrimler for en One Touch Ultra

OneTouch Ultra er en avansert digital blodsukkermåler som passer i lommen. For å gjennomføre en blodsukkermåling med denne måleren, må en engangs teststrimmel benyttes. Disse teststrimler er allment tilgjengelig på apotek og detaljister som selger diabetikere. Før du kjøper teststrimler, må brukerne få en resept og bør finne ut om stripene er dekket under deres helseforsikring.

Hvordan kjøpe teststrimler for en One Touch Ultra

•  Ta kontakt med din lege og få en resept på et blodsukkerapparat og de ​​relaterte forsyninger Hvis du ikke allerede har en. OneTouch Ultramåleren er beregnet for bruk av personer med diabetes bare.

Kontroller for å se om din helse forsikringen dekker dine teststrimler som bruker OneTouch nettside. For å gjøre dette, følg linken i Resources nedenfor. I "Sjekk dekningen" -delen av siden, tyder det landet der du bor, etterfulgt av din helse plan. Du vil se resultater detaljering planen dekning av teststrimler.

•  Gå til en hvilken som helst apotek som selger diabetikere. Sørg for at du tar deg legitimasjon med deg, og hvis apoteket ikke allerede har informasjon om filen, ta din resept slip og helsetrygdkort.

Spørre om å kjøpe teststrimler på apoteket disken. OneTouch Ultrateststrimler selges i forskjellige pakker med varierende mengder, så sørg for at du forstår alle alternativene før du kjøper. Hvis din helse forsikringen dekker dine teststrimler, sørg apoteket Faktorer din rabatt i den endelige totalen. Du kan bli bedt om å oppgi legitimasjon med bilde eller en resept slip.

Hint

  • Disse stripsene er solgt i emballasje direkte fra produsenten, så det er vanligvis ikke nødvendig å ringe apoteket på forhånd og be dem om å fylle en resept på teststrimler.