Digidexo.com

Diabetes 2 Diet Plan

Diabetes 2 Diet Plan


Diabetes er en vanskelig sykdom å kontrollere, men noen klarer uten rusmidler, kun ved hjelp av kosthold og mosjon. Dette er ikke en kortsiktig løsning. Diabetikere bør vedta en Diabetes 2 diett plan og hold deg til den for livet. Den gode nyheten er at en diett som bidrar til å kontrollere diabetes er veldig sunt og anbefales også for mange andre forhold, som hjertesykdommer og høyt kolesterol.

Balanse er nøkkelen

Diabetes er en ødeleggende sykdom. Karbohydrater, mettet fett, proteiner og overskytende salt kan alle ha uønskede effekter, enten på sykdommen eller på beslektede tilstander som er felles for diabetikere, som høyt blodtrykk eller fettleversykdom.

Svaret er en godt balansert diett høy i fiber og lite karbohydrater og kolesterol. Mange diabetikere opplever at å spise små måltider fem eller seks ganger om dagen bidrar til å holde blodsukkeret fra varierende og et sunt kosthold på sporet. Men hva som fungerer for en person fungerer ikke alltid for en annen. Spor blodsukker før og etter måltider for å finne ut hva som fungerer best for deg.

Sample Diabetic Meny

Denne prøven diabetiker menyen har ca 1600 kalorier, 75 gram fett, 150 karbohydrater, 100 gram protein, 30 gram fiber:

Frokost: Havregryn med ½ kopp blåbær og 2 teskjeer peanøttsmør blandet i, toppet med et dryss av kanel

Snack: Dampet brokkoli, med en unse del-skummet mozzarella smeltet over det

Lunsj: tunfisk salat laget fra 4 gram av hvit tunfisk i vann, 1/4 eple, løk, 5 valnøtt halvdeler, en spiseskje olivenolje-baserte Hellman mayo på 10 hel-korn crackere

Snack: Fiber lagt, no-sukker yoghurt, 1/4 kopp friske bringebær

Middag: 4 gram av grillet kyllingbryst, blandet grønnsaker, most blomkål med margarin laget med umettet fett og skummet melk, blandet grønn salat med olivenolje og eddik dressing

Ting å huske på:

Basere din diabetes 2 kosthold på en anslått kaloritelling og prøve å oppnå samme kaloriinntak hver dag. Spis på en tidsplan, omtrent samme tid hver dag. Ta medisin hver dag på samme tid. Velg matvarer fra hver matvaregruppe, i alle farger, for å sikre at du får i deg nok næringsstoffer hver dag. Begrens bakevarer, bearbeidede karbohydrater, søtsaker og fett. Spis rikelig med low-carb frukt og grønnsaker. Spis mat som slag: unngå tomme kalorier i chips, kjeks, brus og andre matvarer som er kaloririk, men inneholder lite næring og ingen fiber. Trening er en viktig livsstil komponent for håndtering av type 2 diabetes. Ta kontakt med din lege og / eller kostholdsekspert før du gjør noen betydelige endringer i kostholdet ditt.