Digidexo.com

Hvordan bruke Kamille til medisinske formål

Kamille er en av de mest kjente urter, og har blitt gjort om til en populær te. Det finnes to typer av Kamille planter, både tyske og romerske. De har fjærlett blader, daisy liker blomster, og lukter epleblomster. Kamille er ofte brukt som en anti-inflammatorisk for lidelser i hud og slimhinner, og som antispasmodics for dårlig og menstruasjonssmerter.

Bruksanvisning

Kamille Olje for angst, hodepine og generell Beroligende behov

•  Ta Kamille Olje og sette et par dråper i et vann fortynning egnet for en diffuser.

Tenn diffuser enten du bruker den med et stearinlys eller en pære.

Sett den fortynnede vann og kamille løsningen i diffuser.

La lukten å trenge gjennom rommet du er i mens du slapper av i en stol og puste det inn. Du kan også fylle et badekar og slippe noen kamille olje i varmt vann for samme effekt, vil det også berolige huden, kolikk babyer og fordøyelsesbesvær.

Kamille Olje i Lotion

Få en base lotion. Du kan finne grunn lotions for salg på Internett er laget av Shea Butter og andre baser. Disse er spesielt laget for å bli styrket med essensielle oljer.

6. Legg mengden av dråper av kamille til basiskrem. Hvis du ikke vet hvor mye du skal legge deg kan vanligvis finne diagrammer for sikker beløpet bruk på nettsteder som selger basis lotions.

Spre lotion på irritert hud der du er påført med tørrhet, flass, psoriasis, eksem og allergiske reaksjoner. Også bra for bleie utslett, brannsår og solbrenthet.

Kamille te

Fyll tekanne med vann.

Legg i fersk eller tørket kamille og la bratt som du varmer.

Heat å koke og deretter la den avkjøles til ønsket temperatur.

Hell i koppen og drikke. Drikking bør roe fordøyelsesbesvær, menstruasjonssmerter, og andre interne så vel som eksterne betennelse og irritasjon.

Drikking bør roe fordøyelsesbesvær, menstruasjonssmerter, og andre interne så vel som eksterne betennelse og irritasjon.

Tips og advarsler

  • Kamille er kjent for sine beroligende egenskaper, hvis du trenger beroligende du kan sikkert bruke Kamille for å hjelpe
  • Hvis du kan kjøpe en svært lys basen lotion for ansikts fuktighetsgivende, og legger kamille inn i blandingen kan behandle og lindre akne og andre kviser. Selvfølgelig er dette legemiddelet samt kosmetisk.
  • Kamille essensielle oljen legges til en base melding olje kan hjelpe urte behandling å sive inn i huden.
  • Dersom du er gravid må du ikke bruke kamille grunn av sine emmenagogue egenskaper.
  • Hvis du er allergisk mot pollen, ragweed, krysantemum, ikke bruk kamille te.
  • Kamille te har blitt hyllet som fantastisk gjennom årene, men studier viser det er ikke så effektiv som kamille olje.