Digidexo.com

Naturlige måter å detox kroppen din

Når du starter en detox program er det lurt å forstå en grunnleggende sannhet: Kroppen din har allerede sine egne selvrensende mekanismer og metoder for avgiftning. Holde disse systemene i god stand er den beste måten å sikre at kroppen din ikke beholde giftstoffer. Eliminere usunn vaner og fôring kroppen din rikelig med friskt vann og hele matvarer er den beste naturlige måten å holde den ren.

Svette

Svette er en av kroppens mest effektive, naturlige metoder for å frigjøre giftstoffer. Svette hjelper kroppen for å eliminere salt, medikamenter og andre giftstoffer gjennom porene i huden. Så lenge kroppen din blir levert med nok vann, er svetting sunt. Du kan oppnå sunn svette i en badstue eller damprommet, eller gjennom kraftig mosjon. Drikk rikelig med vann når du er svett og tillate deg selv en periode med hvile før du gjenopptar vanlige aktiviteter.
Redusere eksponering for kjemikalier bør bli en prioritet. Tenk om alle kjemikalier du bruker i dagliglivet og eliminere dem du ikke trenger. Organiske og kjemiske frie alternativer er tilgjengelig for mange ulike husholdningsformål, for eksempel rengjøring eller vask. Også vurdere å bruke skjønnhetsprodukter som er fri for kjemikalier, som huden absorberer mye av det som brukes til det.

Kosten justeringer

Eliminer bearbeidet mat og raffinert sukker fra kostholdet ditt. Mat som er pakket og bearbeidet inneholder tilsetningsstoffer og kjemikalier som ikke gagner kroppen din. Unngå diett påkjenninger, slik som alkohol og kaffe.
Å spise hele matvarer som er rene, naturlige og fri for kjemikalier er et bedre valg for kroppen din, spesielt mens avgifte. Hele matvarer inneholder bare en eller to bestanddeler. Eksempler inkluderer nøtter, frisk frukt og grønnsaker, organisk peanøttsmør og fersk fisk.
I sin bok, "Natural Health, naturmedisin," Dr. Andrew Weil antyder utfører en juice raskt for noen dager for å hjelpe intern rensing. Han foreslår å spise noe annet enn frisk frukt og vann i to dager, deretter to dager med bare fruktjuice og vann. I løpet av denne raske, foreslår han å ta pulverisert psyllium frø skall å "gi tarmen nok av bulk." Rør 1 ss psyllium frø skall i et høyt glass med vann og drikke. Følg med et glass rent, friskt vann.

Utnytte urte kosttilskudd

Drikker urtete, som grønn, hvit, Senna eller detox te, hjelper med rensing. Bruk urter som melk tistel, løvetann eller burdock rot til å motvirke effekten av alkohol på leveren. Tar acidophilus kosttilskudd gir tarmen med "gode bakterier" som hjelper fordøyelsessystemet. Tar acidophilus hjelper også bekjempe gjær overvekst, som ofte oppleves av folk som spiser mye sukker.