Digidexo.com

Kosthold for unclogging Arteriene

Kosthold for unclogging Arteriene


Den usunne amerikanske kostholdet er den viktigste årsaken til så mange mennesker med tilstoppede arterier. I det siste, den eneste løsningen syntes å være kirurgi og medikamenter, enten alene eller sammen. Imidlertid er dramatiske resultater fra en strengere endring i livsstil og kosthold viser seg å være det tryggeste alternativet for å rense arteriene.

Vegetarisk kosthold

En diett som består av hovedsakelig frukt, grønnsaker, nonfat meieriprodukter og egg hvite kan hjelpe omvendt blokkering av arterier. Legg moderat mosjon og avstressende meditasjon, og effektene er like god eller bedre enn med kirurgi eller medisinering.

Vegetarmat kan være lett å tilberede. En typisk frokost kan inneholde meloner, ristet hele korn brød og en tofu eller mutter spredning. Lunsj kan være bønner, salat, blandet frukt og grovt brød eller cornbread. En middag kan bestå av en vegetarisk kombinasjon med bønner og en frukt eller grønnsak salat.

Høyre type fett

Ikke alt fett er dårlig. Fiskeolje er mer hjerte-sunt enn biff smult. Kroppene våre trenger litt fett, så legg omega-3 fettsyrer, fiskeoljer, nøtter, frø, avokado, kaldpresset extra virgin olivenolje og andre enumettet fett i kostholdet for et sunnere hjerte.

Unngå hydrogenert olje. De er den viktigste årsaken til hjertesykdom og nevrologiske problemer i verden. Dette er unaturlig, behandlet oljer som er lagt til mat for å øke holdbarheten og gjøre maten smaker bra. De fleste butikk-kjøpte bakt eller stekt mat har hydrogenert olje.

Gode ​​Snack Foods

Velg bakt chips, Wasa kjeks som er bakt og informasjonskapsler som angir at de er laget uten hydrogenerte oljer.

Snack Foods Unngå

De fleste elementene på snack mat midtgangen inneholder hydrogenert oljer. Disse inkluderer populære småkaker, kjeks og bearbeidet snack godbiter som potetgull og nacho chips.

Gode ​​og dårlige matoljer

Velg oliven, raps, safflower, solsikke, mais oljer eller soyabønner oljer for sunnere matlaging. Unngå andre vegetabilske oljer fordi de er enten hydrogenert eller delvis hydrogenert. Les etikettene. Hvis ordet "hydrogenert" er der, sette den tilbake og gå videre. Vær også forsiktig med smør, fast fett, smult eller hardt stick margarin.