Digidexo.com

Hva er noen gode Protein kosttilskudd?

Proteintilskudd er tilsetningsstoffer som brukes i forbindelse med ernæringsmessige planer om å enten vinne eller tape vekt. Muskel består av protein og vann; derfor proteintilskudd legge til ekstra protein når det er vanskelig å få tilstrekkelige mengder i mat. Proteintilskudd kan være alt fra protein barer, shakes eller pulver.

Kvalitet

Protein kosttilskudd inneholder alt fra 5g til 50g protein avhengig av produsent, og varierer avhengig av formålet som supplement blir tatt. Det er protein tilskudd som inneholder bare 150 kalorier og er best egnet for å miste vekt og toning opp, mens andre inneholder ca 500 kalorier per porsjon og er best egnet for å få muskelmasse. En god proteintilskudd skal ikke bare omfatte gunstige aminosyrer, men bør også være lite karbohydrater.

Whey Protein Shakes

Myseprotein er et naturprodukt som finnes i kumelk, og brukes til å utvikle muskler. Whey protein shakes inneholde alt fra 20 til 50g protein avhengig av hvor mye du forbruker. Fordi den inneholder flere naturlige ingredienser, er whey protein en av de beste kosttilskudd der ute. Det er ofte brukt av idrettsutøvere og kroppsbyggere.

Soya Protein Shakes

Soyaprotein er et vegetarisk alternativ til andre proteintilskudd. Det er avledet fra planter (soyabønner). Selv om det regnes som en god kilde til protein, er det ikke det beste for folk som prøver å få muskler fordi det tar lengre tid å bli absorbert inn i blodet sammenlignet med whey protein. Soy protein er også ansett bra for helsen, spesielt hos kvinner som er gravide, fordi det legger nødvendig styrke og muskelbyggende aminosyrer til kroppen. Fordi det er mange soya protein vibrering der ute, er det alltid viktig å konsultere med en fitness-ekspert, lege eller ernæringsfysiolog på hva som er best å ta.

Pure Protein Bars

Pure protein barer er akkurat som protein shakes og pulver bortsett fra at de kommer i barer og er en enkel matbit du kan spise på farten. En godt ren protein Linjen inneholder høy protein, som strekker seg fra 5 g til 50 g, mindre enn 10% fett og er lav carb. Foruten den klar til å spise bekvemmelighet, de kommer i en rekke gode smaker smaker som sjokolade, peanøttsmør, ostekake, jordbær og blåbær.

Bruk av Protein Supplements

Proteintilskudd er mest effektive når de brukes 30 min til 1 time før arbeider ut fordi de erstatte utarmet glykogen tilbake til muskelen. Hvor mye du tar vil variere avhengig av den som du har, men anbefalte service størrelser skal alltid følges. Noen protein tilskudd krever at du bruker dem minst to ganger om dagen. For de som prøver å bygge muskler, trenger du ca 1 til 2g protein per kropps veie en dag. For eksempel, hvis du veier rundt 150 pounds, trenger du alt fra 150 til 300 g protein per dag.

Misforståelse

Forbruker protein shakes alene vil ikke gjøre deg muskuløs. Protein shakes er bare tilsetningsstoffer; få muskel innebærer en riktig ernæring plan og en strukturert trening rutine. Faktisk, kan du bygge muskler uten proteintilskudd hvis du spiser tilstrekkelig proteiner fra mat (f.eks kjøtt). Overdreven proteiner mengder kan faktisk påvirke leveren og nyrene.