Digidexo.com

Hvordan finne den beste gratis diett planer om å gå ned i vekt

I en tid da alle prøver å kutte overflødig utgifter for å spare penger, mange mennesker er å finne seg selv å sette ernæringsmessige behov på baksiden brenner. Det finnes en rekke dietter tilgjengelig som ikke krever at du betaler en medlemsavgift eller å kjøpe deres plateselskap av mat. Diett planer som er omtalt i denne artikkelen er ikke kjepphest dietter eller "miste vekt raskt" ordninger. Ved å spise riktig mat og lærer deg selv å ha porsjonskontroll ved hvert måltid, vil du lykkes med noen diett du velger.

Hvordan finne den beste gratis diett planer om å gå ned i vekt

Hvordan finne den beste gratis diett planer om å gå ned i vekt

•  Følg retningslinjene. Ved hjelp av næringspyramiden retningslinjer utarbeidet av US Department of Agriculture, vil du være i stand til å spise godt avrundet måltider på daglig basis. Du trenger å holde orden på ditt daglige kaloriinntak, for ikke å overskride de anbefalte mengder.

Opprett en meny. Utvikle din egen diett plan ved å telle kalorier av mat som du allerede har i ditt kjøkken. Ved hjelp av en kalender og en notatbok, lage en meny basert på kaloriinntaket som du trenger for å oppnå vekttap. For å finne ut hvor mye kalorier du bør ha på en daglig basis, multiplisere din nåværende vekt med 15, deretter trekke 500 fra det nummeret. I den bærbare, journal alt du spiser hver dag, samt et treningsprogram som du gjør. Ved å registrere dine daglige spise-og mosjonsvaner, kan du enkelt se hva du trenger for å legge til eller ta bort fra dagen.

Bli med på en gratis online diett nettstedet. Nettsteder som The miste vekt Diet og tenn Diet tilbyr verktøy for slankere. Den miste vekt Diet forenkler vekttap inn i tre ulike faser: lære å miste vekt, skape et vekttap diett plan og lære å holde vekten av. I den første fasen av programmet, hjelper nettstedet deg å forstå viktigheten av å telle kalorier. Spark Diet tilbyr vekt og måle sporing, pre-planlagte mat menyer og mosjon rutiner, samt interessante nyheter som påvirker verden av helse, slanking og ernæring. Spark Diet organiserer også grafer i henhold til den informasjonen du sette inn på kontoen din. Du kan bruke grafene for å bedre spore fremgang. Et annet alternativ er Livestrong.com der du kan spore kalorier, registrere fremgang og samhandle med en likesinnede samfunnet.

Hint

  • Noen diett plan bør ledsages med minst 20 minutters trening hver dag.
  • Alltid legen din før du starter noen spesialisert diett rutine.