Digidexo.com

Hvordan å miste vekt i seks solid skritt

Hvordan å miste vekt i seks solid skritt


De fleste mennesker prøver å gå ned i vekt og lykkes, bare for å få den tilbake igjen. Å miste vekt er sjelden lett og holde vekten nede kan være veldig utfordrende. Men her er seks solide trinn som, hvis de følges trofast, kan hjelpe deg å miste vekt og holde den av.

Hvordan å miste vekt i seks solid skritt

•  Arbeid på motivasjon. Du trenger hjelp å miste vekt og den beste hjelpen kommer fra i ditt eget sinn. Du bør gjøre spesifikke fornuftige vekttap mål, skrive dem ned, og legge dem fremtredende i ditt hjem. En trygg rate av vekttap er ½ pund til 2 pounds per uke.
Opptak og visualisere fordelene er en viktig del av din motivasjon. Bilder som en slankere deg i en badedrakt, å kunne ha mer energi og være mer aktiv, for å føle seg bedre om deg selv, og så videre er viktige ting å huske på ditt. Disse bør også være registrert og lagt ut slik at du kan lese dem flere ganger om dagen. Du programmerer deg selv for suksess!

Opprett en matdagbok og vedlikeholde det strengt. I denne matdagbok vil du registrere alle mat og drikke som du forbruker, mengder og kalorier. Du må dokumentere faktiske atferd, ikke ønsketenkning. Du bør skrive hver mat og drikke ned før du begynner å konsumere dem. Dataene du kompilere vil vise deg hvor mye for mye av ting du forbruker, peker veien til der atferdsendring ville være mest nyttig. Hvis du er virkelig seriøs om å mestre hvordan å gå ned i vekt vil du ikke hoppe over dette trinnet. Mange er helt overrasket over hvor mye de noen ganger spiser i løpet av en enkelt dag.

Lag en benchmark utgangspunkt innveiing, og fremgang veie-ins på samme tid hver uke. Skriv ned disse resulterer i vekttap loggen. Det bør være svært motiverende å se fremgangen din over uker og måneder med å følge dette programmet.

utdanne deg på hvordan du skal gå ned i vekt og hvordan du kan holde den av. Noen mennesker finner begynte gebyr baserte programmer som Weight Watchers eller Jenny Craig er effektiv på å gi støtte og hjelp å miste vekt. Hvis du har råd til sine tjenester, bli ville utdype ditt engasjement for vekttap innsats. Men utestående gratis pedagogiske ressurser er også tilgjengelig gjennom den føderale regjeringen, spesielt gjennom det amerikanske Department of Agriculture Velg My Plate nettstedet og publikasjonen "Dietary Guidelines for amerikanerne." Du kan finne linker til dem under Referanser.

Lær og registrere alle de helsemessige fordelene av å nå og holde på en sunn vekt. Denne læringen bør ta din motivasjon til et nytt nivå. Du vil bruke den kunnskapen du har fått i dette trinnet for å velge antall kalorier du vil være tidkrevende hver dag. Med legen din godkjenning, bør dette være ca 500 kalorier under det du har lov til å spise på grunnlag av kjønn, alder, vekt, høyde og aktivitetsnivå.

Øk fysisk aktivitet. Når du har bestemt hva kalori program du vil være på, er neste trinn å øke aktivitetsnivået til å brenne 200 til 400 kalorier per dag i aerob trening (fem eller flere dager i uken) og styrketrening (to eller tre dager i uken ). Aerobic trening forbrenner fett og gjør det kardiovaskulære systemet sterkere mens motstanden eller vekttrening legger litt muskler for å øke din hviler stoffskiftet. Disse fysiske aktiviteter vil hjelpe sement vekttap gevinster som de blir vaner. Det er viktig at du tar opp all trening som du gjør i en øvelse loggen for å hjelpe deg med å internalisere dine nye fysiske aktivitetsvaner.

overvåke utviklingen. Hver tredje eller fjerde uke, eller månedlig, undersøke dine daglige mat og mosjon logger og din ukentlige vektloggen. Juster kalorier hvis vekttap er for rask eller platåer. Endre ditt treningsprogram som du blir sprekere. Ved utgangen av tre måneder eller så bør du virkelig merke forskjellen på deg selv og andre mennesker bør også. Du bør være mer motivert enn noensinne å gjøre de endringene du har gjort i ditt kosthold og fysisk aktivitet en permanent del av livet ditt.

Hint

  • De fleste ting som er verdt ta innsats. Læring sikkert gjør, og dette anbefales programmet tar alvorlig innsats til det blir inngrodd. Men du kan gjøre det når du bestemmer deg for å satse bevisst. Det er et valg vi gjør.
  • Øk din fysiske aktivitet gradvis, og husk at trening er nøkkelen som hindrer stoffskiftet fra fallende under vekttap.
  • Permanente endringer i livsstil er nødvendig for å miste vekt og holde den av. Nye gode vaner må dannes og gamle dårlige slukket. Hold på det!
  • Sørg for å få medisinsk klarering for alle program som innebærer kalorirestriksjon og mosjon.