Digidexo.com

Hva er PGX Fiber?

PGX er en forkortelse for PolyGlycopleX®. Dette produktet er en blanding av polysakkarider eller plantefibre som er vannløselige. Dette produktet hevder å undertrykke appetitten og fremme metthetsfølelsen i et individ. PGX fiber er også sagt å redusere frekvensen av karbohydrat absorpsjon, som hindrer de post-måltid blodsukker pigger som er hovedansvarlig for sultfølelse mellom måltidene og nattmaten cravings.

Ingredienser

Per informasjon fra selskapet, består PGX morbær leaf ekstrakt, xanthum tyggegummi, natrium alginat, Amorphophallus konjac k rot og ett gram kostfiber. Selskapet hevder også at det er ingen kunstige farger eller konserveringsmidler i PGX fiber.

Hvordan virker det?

PGX er laget av ikke-stivelse og naturlige oppløselige fibre. Det hevdes at disse fibrene utvikler høy viskositet gang i magen og dermed bevege seg langsomt. Produsenter hevder at denne substans ikke mister sin viskositet i magesekken eller i tarmene. Denne fiber hevder også å øke volumet av måltider som hjelper i å redusere den del størrelsen av selve måltid. Det er også sagt å hjelpe i å redusere insulinresistens for folk som prøver å gå ned i vekt.

Klinisk 1

En dobbel-blind, placebo-kontrollert, ble randomisert studie utført for å sammenligne effekten av fem gram PGX med fem gram av lav viskositet fiber og fem gram middels viskositet fiber. Trettien folk som var sunt i alle aspekter ble gjort for å drikke disse tre typer drinker. Etter en time og en halv alle disse individene ble matet pizza hjertens lyst. Det ble observert at minst mulig av pizza ble konsumert av mennesker som drakk PGX.

Tilleggs Klinisk studie

PGX ble også testet som et vekttap hjelpemiddel i kanadiske Center for Functional Medicine i British Columbia i to vekt programmer. Hvert program er nødvendig deltakerne å ha 5 gram av PGX to til tre ganger hver dag. I begge programmer deltakerne mistet en gjennomsnittsvekt på omtrent 11 til 13 pounds med et tap i inches samt over en periode på 14 uker. Dette vekttap ble sett hos overvektige, overvektige og stillesittende voksne. Videre viste den gjennomsnittlige vekten en reduksjon på ca 13 pounds med en livvidde reduksjon av en gjennomsnittlig 5 inches og 2,5% kroppsfett tap.

Fordeler

PGX sies å nytte på mange måter. PGX hevder å hjelpe folk i å miste vekt på sunn måte. Det er også sagt å balansere og kontrollere blodsukkernivået, samt bidra til å redusere triglyserid og kolesterol nivåer sammen med en reduksjon i mat cravings.