Digidexo.com

Hvordan virker Slanking fungerer?

Hvordan virker Slanking fungerer?

Hva er en diett?

Slanking kan defineres som prosessen med å spise et redusert antall kalorier per dag for å gå ned i vekt. En diett kan oppnås på flere måter. Noen ganger er det en forpliktelse til å bare spise mindre gjennom forbruk av lavere-kalori mat eller ved å redusere porsjonsstørrelser.

En diett kan også ta form av et program med måltider, spise planer og støttegrupper kjøpt. Noen dietter kan kategoriseres som kjepphest dietter. Disse typer krever ofte fjerning av en bestemt mat-gruppe eller forbruk av kosttilskudd. Det er vanligvis et løfte om raske eller store mengder vekttap.

Kalorier forbrukes vs forbrenning

Kroppen trenger en bestemt mengde kalorier for å opprettholde vekten. Når kalorier forbrukes gjennom mat lik de som er brent hver dag gjennom funksjon og aktivitet, er kroppsvekt vedlikeholdt og holder seg konstant.

Den aktiviteten som forbrenner kalorier er ikke bare trening. Bare å holde kroppen i live og funksjon bruker kalorier. Dette inkluderer ting som Basal Metabolic Rate (BMR), som er normal kroppsfunksjon som respirasjon, resting metabolic rate (RMR) eller mengden kalorier du forbrenner ved hvile for eksempel når du ligger i sengen, og Thermic Effect of Food (TEF), som innebærer bruk av kalorier til å utnytte eller fordøye mat. Alle disse kombineres med trening bestemme mengden av kalorier kroppen trenger på en daglig basis.

Når du kosthold, spiser du færre kalorier enn kroppen din trenger for å støtte din nåværende vekt. Når færre kalorier blir gitt gjennom mat, karbohydrater, fett og noen ganger protein lagres i kroppen brytes ned til energi. Dette resulterer i vekttap over tid.

Farene ved ekstrem slanking

Selv om å spise mindre og kalorireduksjon er viktige komponenter i vellykket vekttap, er det lurt å ikke begrense kalorier altfor drastisk. Når kroppen har for få kalorier for å opprettholde normal funksjon, kan den begynne å reagere som om den er i sult modus. Det vil begynne å spare kalorier, og mindre vekttap vil resultere. I tillegg, lav-kalori diett føre til tap av muskelmasse. Det må være et sunt forhold av kalorier spist versus kalorier brent gjennom aktivitet for å produsere generell sunn vekttap.

Når kosten, er det best ikke å spise færre enn 1200 kalorier hver dag. Også styre klar av å eliminere hele matvaregrupper. Spis et utvalg av frukt og grønnsaker, hele korn og magert protein og kalsium kilder for å sikre at kroppen får riktig mengde av nødvendige næringsstoffer som det kaster overflødig vekt.