Digidexo.com

Hvordan få Fibro Informasjon

Hvordan få Fibro Informasjon


Det er anslått at én av hver 50 mennesker i USA er plaget med fibromyalgi. Av de forhold som er rettet mot muskel-skjelettsystemet, er det andre bare til slitasjegikt. Imidlertid er det fortsatt en av de minst forståtte syndromer og mange leger tror ikke det å være en faktisk medisinsk tilstand. Enten du er nylig diagnostisert med fibromyalgi eller er en lang tid lidende, utdanne deg selv og nå ut til andre for støtte kan hjelpe med frykt og forvirring fibromyalgi årsaker. Heldigvis er det mange ressurser tilgjengelig.

Hvordan få Fibro Informasjon

•  Finn en lege som er spesialist på fibromyalgi. Som med noen sykdom eller sykdom, ønsker du en lege som er alliert i å hjelpe deg å bekjempe og til slutt vinne i kampen mot den. En lege som er spesialist på fibromyalgi vil være et vell av kunnskap når det gjelder å svare på dine spørsmål om medisiner, øvelser, kosttilskudd og endringer i livsstil. Helseforsikring carrier og den lokale avdelingen av Arthritis Foundation kan hjelpe deg i søket etter den rette lege.

•  Bli med i National Fibromyalgi Association (NFA). Deres hjemmeside (fmaware.org) tilbyr et omfattende utvalg av informasjon og ressurser. I tillegg har de en veldig aktiv Facebook-side hvor du kan få kontakt med andre som har vært rammet av fibromyalgi.

Gjennomføre en online søk etter informasjon og ressurser. Skriv inn ordet "fibromyalgi" inn i en søkemotor som google.com og du vil få resultater i tusenvis. Være enda mer spesifikk når du utfører søket ved å ta søkeord relatert til nøyaktig den informasjonen du søker. For eksempel søke etter "fibromyalgi hodepine" eller "fibromyalgi hjernetåke".

Finn støttegrupper. Enten du foretrekker en online gruppe eller heller vil delta på en personlig, det er en støttegruppe for deg. Det hjelper alltid å vite at andre forstår eller har å gjøre med de samme tingene du er. ProHealth.com tilbyr en portal til fibromyalgi støttegrupper i ditt område. Sjekk også med din lokale sykehus eller klinikk for å se om de kan hjelpe deg med å finne en gruppe. De fleste bibliotekene har også informasjon for støtte grupper i samfunnet.