Digidexo.com

Hvordan unngå strekkmerker fra å miste vekt

Strekkmerker er ofte tydelig på de som har mistet betydelige mengder vekt. Strekkmerker faktisk oppstå når vekten er oppnådd. De er vanligvis mer synlige etter at vekten er tapt ettersom huden ikke lenger er strukket. Hvis du forventer at du vil miste vekt, er det ting du kan gjøre for å minimere strekkmerker. Siden noen individer er mer sannsynlig å få strekkmerker enn andre, kan du ikke være i stand til å fullstendig unngå strekkmerker. Faktisk, hvis huden din er utsatt for dem, kan du ikke unngå dem. Du kan imidlertid bruke ulike metoder for å redusere sannsynligheten for å få dem.

Hvordan unngå strekkmerker fra å miste vekt

•  Hold huden fuktig. Strekkmerker er mer sannsynlig å oppstå på tørr hud. Påfør en dypt fuktighetsgivende fuktighetskrem til området daglig. Det vil holde huden smidig og mindre utsatt for strekkmerker.

Påfør kakaosmør til huden din. Kakaosmør er en lang brukt hjemme bøte for å hindre eller redusere forekomsten av strekkmerker. Den rike kremen gjør huden smidig og smidig, og dermed hjelper det å motstå strekkmerker. Bruk den på huden din to ganger daglig.

Masser huden din. Massasje øker sirkulasjonen, noe som hjelper blod og næringsstoffer for å nå huden lettere. Som et resultat, hud forblir sunne og aktive, noe som gjør det mindre sannsynlig at strekkmerker vil danne. Bruk jevnt trykk og sirkulære bevegelser å massere huden din i to til tre minutter daglig.

Exercise. Kardiovaskulær trening øker blodsirkulasjonen og bidrar til å gjenopprette hudens elastisitet. Få minst 30 minutter med kardio tre til fire ganger per uke.

Spis et sunt kosthold. Riktig ernæring er viktig for solid hud helse. Hvis du opprettholder en næringsrik diett, vil huden din bli sunnere. Dårlig næret hud er mer utsatt for strekkmerker så skikkelig vare på huden din med solid ernæring. Unngå koffein helt som det øker sjansene for å få strekkmerker.

Gni vitamin E på huden din. Punktere en vitamin E kapsel og distribuere innholdet på huden din. Vitamin E er svært nærende for huden. Med regelmessig bruk, kan det styrke huden mot arrdannelse.

Bruk arr behandling krem ved første tegn av strekkmerker. Slike kremer er tilgjengelig over disk på apotek og apoteker. De fungerer best på nye arr, så bruk umiddelbart. Gni kremen på strekningen markerer tre ganger per dag. Du vil vanligvis se forbedring i strekkmerker etter ca to måneders bruk.

Hint

  • Drikk rikelig med vann. Det vil hjelpe huden å holde seg smidig og motstå strekkmerker.
  • Snakk med legen din før du starter en ny øvelse regime.