Digidexo.com

Hvordan å få vekt naturlig og raskt

Hvordan å få vekt naturlig og raskt


Akkurat som det er folk som ikke kan synes å gå ned i vekt, er det også folk som har problemer med å få eller beholde vekten. Og, som med vekttap, kan nesten hvem som helst opp i vekt på kort sikt. Men for å skape varig og sunn vektøkning, må du investere i et program for planlagt, sunn mat.

Hvordan å få vekt naturlig og raskt

Hvordan å få vekt naturlig og raskt

•  Finne ut hvor mange kalorier som du vanligvis bruker på en dag. Gjør dette ved å føre matdagbok i en uke. Referere til en kalori-telling bok for å legge opp de daglige kalorier, og dele den totale med syv. Det vil gi deg din gjennomsnittlige daglige kalori totalt.

Hvis du vil du få to pounds per uke, må du legge til en ekstra 7000 kalorier til uke, eller 1000 kalorier per dag. For å få ett pund per uke, må du legge til 500 kalorier per dag. Det kan høres skremmende, men ved å gjøre noen enkle brytere i dine måltider, kan du trygt pakke på noen pounds.

Øke del størrelser av sunn mat. Legge til en ekstra to gram av lean kylling til middag vil gi deg en ekstra 100 kalorier. Legge en hel avokado til salat vil legge 322 kalorier, ifølge CalorieKing, en diett og vekttap nettside.

Spis oftere i løpet av dagen. Legge til et fjerde måltid med frukt, hele korn og nøtter - som en peanut butter sandwich og en banan - vil øke kalori teller for dagen med så mye som 35 prosent. Spis frokost på 7:30, lunsj på 11:30, en ekstra måltid på 03:30 og deretter middag på 19:00 Fortsett å inkludere en snack etter middagen.

Splurge på høy-kalori godbiter som milkshakes og smoothies. Selv om de kan være høy i mettet fett og sukker, kan de noen ganger pakke i så mange som 1000 kalorier i en servering. "Build-up" smoothies på Smoothie King utvalg i kalorier fra 180 til 1035 for en 20-unse servering.

Vekt tog å legge muskel bulk, men husk aerobic kalorier du kan også expending.

Hint

  • Prøv noen avspenningsøvelser for å roe deg ned. Fikle forbrenner kalorier som du ønsker å beholde når du prøver å få vekt.
  • Ikke prøv å få vekt ved å spise fettrike matvarer. Dette kan føre til hjertesykdom og galleblæren angrep som kroppen din prøver å forbrenne dårlig fett.
  • Sjekk med legen din for å se om du har en underliggende medisinsk tilstand som holder deg fra å få vekt.