Digidexo.com

Informasjon om Acid Reflux

Informasjon om Acid Reflux


Symptomene kan være så intens at du kan tror du har et hjerteinfarkt når du faktisk arbeider med ekstrem halsbrann på grunn av acid reflux. Dette er en kronisk tilstand som ofte følger av å spise et stort måltid. På den annen side kan det være forårsaket av slitasje, stramme klær, slenderizing undertøy eller belter som kan presse magen, tvinge maten til tilbakeløp i spiserøret og forårsaker et angrep. Selv om teknisk acid reflux er uhelbredelig, kan folk som lider av det finne midlertidig lindring gjennom medisiner, i tillegg til å gjøre endringer i livsstil for å redusere oddsen for et angrep.

Identifikasjon

Acid reflux sykdom, også kjent som halsbrann eller GERD (gastroøsofageal reflukssykdom), er en vanlig tilstand hvor magens væskeinnholdet ryggen opp i spiserøret. Som et resultat, kan den flytende skade eller forsterke beleggets spiserøret. Vanligvis inneholdt i væsken er pepsin (enzymet som begynner fordøyelsen av proteiner i magen) og syre produsert av magen. Bile kan også være i tilbakeløpsbehandlet væske.

Størrelse

Hver måned mer enn 60 millioner amerikanere kjempe acid reflux. Det er omtrent fem av hundre mennesker. Om lag en av tolv personer, verdensomspennende eller 25 millioner mennesker, lider av acid reflux.

Symptomer

De tre vanligste symptomene på acid reflux er halsbrann, dyspepsi og oppgulp. Halsbrann er den viktigste symptom på acid reflux sykdom, med om lag 75 prosent av personer som lider av acid reflux symptomer opplever det. Dyspepsi er smerter i øvre del av magen eller kvalme fra mett i magen. Det er mulig å ha dyspepsi uten å ha GERD. Regurgitasjon er følelsen syre backup opp i halsen. Beskrevet som en "våt burp", kan det komme ut som oppkast. Mindre vanlige symptomer inkluderer brystsmerter og hals ubehag. Acid laryngitt innebærer en tørr hoste, heshet og følelsen som om en klump er fanget i halsen. Kroniske sår hals og svelgevansker er andre symptomer, samt konstant hiccuping.

Forebygging / løsning

Forbruker store mengder mat tvinger magen til å produsere mer syre for fordøyelsen. Snarere enn å spise tre store måltider om dagen, spiser flere måltider som inneholder mindre mengder mat. Mindre mat reduserer arbeidsmengden på magen, trenger mindre syre. Velg mat som er lett for fordøyelsen inkludert brød, pasta og ris. Unngå måltider rike på fett fordi fettrik mat bo i magen lenger, noe som skaper mer syre. Begrense eller eliminere alkohol eller røyking. Den nikotin i røyking kan slappe av lavere esophageal lukkemuskel. Å drikke alkohol hindrer også denne muskelen, tillater reflux å gå inn i spiserøret.
Vent minst 45 minutter å legge seg ned etter å ha spist et måltid. Når du gjør ligge ned, heve hodet om seks til åtte inches.

Misforståelse

En vanlig misforståelse er at acid reflux er det samme som halsbrann. Egentlig er halsbrann bare ett av mange symptomer på syre reflux sykdom.

Advarsel

Hvis acid reflux ikke er adressert raskt kan det føre til esophageal kreft. Ved å vente for sent å behandle det du risikerer kreftsvulster vokser så store at de er ubrukelige. Rundt 30 prosent av esophageal krefttilfeller er koblet til acid reflux sykdom.