Digidexo.com

Kosttilskudd for ekstrem trøtthet

Mens tretthet, eller tretthet, på slutten av dagen er normalt, er kronisk tretthets ekstrem en potensielt alvorlig tilstand som krever en lege oppmerksomhet. Denne tilstanden kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert ekstrem belastning, kronisk mangel på tilstrekkelig søvn og diett. Men det er mange kosttilskudd tilgjengelig for å hjelpe deg å bekjempe ekstrem trøtthet på en trygg og naturlig måte.

B-vitaminer

B-vitamin gruppen, spesielt B12, er viktige næringsstoffer og har lenge blitt forstått å øke energi og hjelper kroppen å takle effektivt med stress.

Ginseng

Ginseng og Sibirsk ginseng blir ofte brukt til å bekjempe tretthet og øke energi. Begge urter er tilgjengelig som piller eller te.

Ginger

Fordi kroppen får sin energi fra maten og ingefær stimulerer bedre fordøyelsen fungerer, kan det hjelpe med å bekjempe ekstrem trøtthet.

Gingko Biloba

Gingko biloba øker hjernen fungerer ved å stimulere blodtilførselen til hjernen, og dette har den ekstra fordelen av å stimulere hjernen din til å vekke resten av kroppen din opp også.

L-karnitin

Dette er et naturlig stoff som hjelper kroppen å transportere energi til mitokondriene - kraften husene i cellene - som bidrar til at kroppen bruker energi mer effektivt og bekjempe tretthet.