Digidexo.com

Fast Relief for Candida

Candida albicans som vanligvis oppviser som en gjær-infeksjon hos kvinner, men det kan også forekomme hos menn i mage-tarmkanalen, hals (der det heter trøske) og på huden. Det resulterer fra bruken av antibiotika, over inntak av visse matvarer, eksponering overfor muggsopp eller fra å pådra det fra en annen person gjennom intim seksuell kontakt. Normalt gunstige flora i mage-tarmkanalen holder det i sjakk. Du kan få rask lindring gjennom forbruk av levende yoghurt, probiotika og tea tree stikkpiller.

Hva er Candida albicans?

Candida albicans er en koloni av bakterier som vokser i tarmkanalen hos de fleste voksne. Det blir et helseproblem dersom kroppens andre vennlige GI flora er kompromittert, og det er en overvekst av candida. Dette kan bli en gjær infeksjon i kvinner eller hos menn, der det er generelt ingen åpenbare fysiske symptomer.
Tar antibiotika kan føre candida som antibiotika drepe av vennlige bakterier som ville holde candida fra voksende.
Enkelte p-piller kan disponere noen kvinner til candida infeksjoner, også.

Leve Kultur Yoghurt og Probiotika

Raske løsninger inkluderer forbruk av yoghurt med levende kulturer som acidophilus Lactobacillus eller av probiotika som inneholder de samme levende kulturer. Disse levende kulturer mate den vennlige GI flora som vil bekjempe overvekst av candida.

Les etiketter, som mange kommersielle yoghurt ikke inneholder levende kulturer eller de har mye sukker, noe som kan forverre candida. Ideelt sett bruker omtrent en kopp live kultur yoghurt som ikke har tilsatt sukker og også forbruker probiotiske kosttilskudd i henhold til produksjon retninger (vanligvis én tablett per dag).

Candida kan skyldes overforbruk av raffinert sukker, fruktsukker, ost, fermentert mat som sauerkraut, sopp og mat laget fra bakegjær. Disse all mate candida overvekst.

Eteriske oljer Stikkpiller

Tea tree eterisk olje kan brukes hjemme til å gjøre stikkpiller som raskt kan løse candida som manifesterer seg som en gjær infeksjon. Ved hjelp av en liten tampong, mette spissen med tea tree eterisk olje, og sett den inn i skjeden. Bruk den i to til tre timer, og deretter endre det, ved hjelp av en annen tea tree olje-behandlet tampong. Gjenta for inntil to dager. Hvis du utvikler noen irritasjon, slutte å bruke.
Tea tree essensielle oljen er antibakteriell, og sin direkte kontakt med candida dreper infeksjonen.

Det rette generelt tilbyr rask lindring, men det er mer effektivt hvis du også unngå å spise mat som fôrer candida overvekst nevnt ovenfor. Bruke kondom under samleie for å hindre overføring av gjær smitte til en partner.