Digidexo.com

Hvordan behandle et anfall av urinsyregikt

Hvordan behandle et anfall av urinsyregikt


Urinsyregikt er en smertefull lidelse som oppstår når metabolismen av urinsyre resulterer i salt og syre deponerer seg i blodet og ledd i kroppen. Når en gikt angrep oppstår det kan helt debilitate deg. Men det finnes måter å hjelpe behandle en gikt angrep for å gjøre det litt lettere å holde ut.

Hvordan behandle et anfall av urinsyregikt

•  Øk din væsker. Urinsyregikt kan ofte bli forverret av dehydrering. Hvis du øker inntaket av væske, særlig vann, vil bidra til å skylle de salter og syrer ut av kroppen din som er årsak til angrep for å oppstå.

Hold deg unna alkohol. Alkohol kan også hjelpe forverre en gikt angrep ved å øke mengden av urinsyre blir metabolisert. Dette forlenger salt og syre bygge opp på stedet av gikt berørte området. Alkohol også naturlig dehydrerer kroppen din, noe som virker mot de nødvendige væsker for å skylle salter og syrer ut av kroppen din.

Reduser betennelse. De fleste gikt lider vil bli foreskrevet en anti-inflammatorisk som ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) eller kortikosteroider. Disse stoffene målrette området av betennelse å få hevelsen ned. Når hevelsen begynner å avta, kroppen har lettere tilgang til det berørte området for å spyle ut urinsyre biprodukter.

håndtere smerten. Urinsyregikt kan ofte være svært smertefullt. Å ta vare på dette kan du ta en smertestillende som for eksempel Tylenol eller andre paracetamol inneholder tjenester for å håndtere smerten.

Rest det berørte området. Heve det berørte området og gjenværende i en hvilestilling kan redusere tiden det tar å komme seg fra gikt angrep. Putting overflødig vente på det berørte området kan forverre hevelse og kan også øke smerten.

Ice det berørte området. Med jevne plassere en ispose på det hovne området. Dette vil bidra til å lindre smerte, samt bidra til å avlaste hevelse av en gikt angrep.