Digidexo.com

Hva mat å spise for å gå ned i vekt Tar Acai Berry

Acai Berry er hyllet som den nyeste mirakel mat som vil få deg til å miste vekt. Den bær har ernæringsmessige fordeler, men det betyr ikke magisk smelte pounds fra kroppen din. Bruk acai berry som et kosttilskudd som gir kroppen med antioksidanter, som bedre helse.

Proteiner

Til tross for alle løftene som du kan lese om acai berry, må du overvåke din diett og spiser et sunt vekttap diett mens du tar bær. Begynn menyen planlegging med protein. Kjøtt er den vanligste formen for protein for å inkludere på kostholdet ditt, men du kan også inkludere soya og nøtter å legge variasjon til måltider. Begrense mengden av rødt kjøtt du spiser på et vekttap diett til bare én eller to ganger i uken.
Protein er byggesteinen som kroppen bruker til å vokse muskler og vev. Gjennomsnittlig kvinne trenger mellom 37 og 50 gram magert protein hver dag, og en mann krever 48-63 gram hver dag. Ikke overstig disse tallene på vekttap diett.

Komplekse karbohydrater

Eliminere raffinert sukker og bearbeidet mat fra din vekttap diett. Hele korn og karbohydrater fra frukt og grønnsaker er sunnere for kroppen din når du prøver å gå ned i vekt. Ernæring som du får fra acai berry bør ikke erstatte de næringsstoffene som kan oppnås fra grønnsaker. Tillegget skal være en ekstra boost til din ernæring og ikke ta plassen til en hvilken som helst matvaregruppe.

Low Fat

Et vekttap diett må inneholde litt fett å være sunn. Den type fett som du inkluderer i kostholdet er viktig. Transfett brukes i mange bearbeidet mat og vises på ingrediens etiketter som delvis hydrogenert olje eller hydrogenert olje. Matprodusenter bruker disse fett som et konserveringsmiddel for å øke holdbarheten på produktet deres.
Erstatte mettet fett og transfett med sunnere kilder. Nøtter har sunt fett og essensielle fettsyrer. Fiskeolje er en annen kilde til omega-3 essensielle fettsyrer som må inkluderes i kostholdet ditt. Olivenolje er et sunt valg for matlaging sunne måltider. Acai Berry har omega-6 og omega-9 essensielle fettsyrer som fungerer sammen med sunne omega-3 fettsyrer for å bedre hjerte helse.
Acai Berry er en ernæringsmessig tett mat som kan hjelpe til med vekttap ved å forbedre helsen din. For å gå ned i vekt effektivt med dette tillegget, ta sunne valg i de matvarer som du inkluderer i kostholdet ditt.