Digidexo.com

Farene ved Mixing Fat brennere og Enhancers

Mange kosttilskudd bør ikke tas sammen. Mange kosttilskudd, når kombinert, kan skape negative bivirkninger. Fat brennere er vanligvis brukt som en vekt-tap supplement mens kroppen enhancers er tatt for å hjelpe leverer energi til alle celler i kroppen, først og fremst muskler. Begge typer av additiver kan virke sikkert, men blande enkelte av dem kan være skadelig. Mulige bivirkninger er hjertebank, hjertesvikt, hjerteforstørrelse og hjerneslag.

Efedrin og L-karnitin

Unngå å blande efedrin og L-karnitin kosttilskudd. Efedrin er et sympathomimetic amin ofte brukt som en fettforbrenner på grunn av sine stimulerende og appetitt suppressant egenskaper. L-carnitin er laget av karnitin, en kvaternær ammoniumforbindelse biosyntetiseres fra aminosyrene lysin og metionin. Den brukes som en enhancer, fordi det er påkrevet for transport av fettsyrer fra cytosol inn i mitokondriene under nedbryting av fett for generering av metabolsk energi. For å forbrenne fett når du tar efedrin, er en bruker kropp snu kaloriene til varme i stedet for å lagre dem som fett. Men for at kroppen for å starte denne prosess, har det for å øke hjerteklapp. L-carnitin øker også hjertebank til å overføre fettsyrene over cellemembraner for å mitokondriene, hvor de kan brukes som energi. Så, hvis en bruker tar både kosttilskudd på samme syklus, en risiko for en enda raskere, og veldig usunt, er hjerteslag plausibel. De uregelmessigheter i hjerterytmen vanligvis gjør ingen skade på hjertet selv. Pasienter med en svært rask puls over en lengre periode må du kjøre en risiko for å utvikle en utvidelse og svikt i hjerte, enda. Det kan også være noen økt risiko for slag på grunn av blodpropper kan dannes i assosiasjon med atrieflimmer.

Efedrin, koffein og Yohimbe

Unngå å blande efedrin, koffein og Yohimbe kosttilskudd. Som nevnt, er efedrin et sentralstimulerende og appetitt suppressant. Koffein finnes i nesten alle fettforbrenning kosttilskudd fordi den fungerer som en sentral nervesystemet sentralstimulerende. Yohimbe er et alkaloid stimulerende og afrodisiakum. I en studie som ble holdt i 1998, da overvektige og overvektige mennesker fikk en kombinasjon av efedrin, koffein og Yohimbe deretter bedt om å trene, legene fant at kombinasjonen av kosttilskudd økt blodtrykk og hjertefrekvens samtidig redusere hjertets effektivitet. Dermed var det en økt belastning på hjertet under trening som kan føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag. Men da kosttilskudd ble tatt alene, var det ingen effekt på hjertets funksjon.

Kreatin og koffein

Unngå å blande kreatin og koffein. Når du er inne muskelceller, er en del av kreatin omdannes til kreatinfosfat. Høye nivåer av kreatin fosfat er tenkt å øke musklenes arbeidskapasitet ved å gi en umiddelbar kilde til energi, benektende trøtthet-forårsaker syre som bygger opp under høy intensitet trening, og direkte stimulerende muskelproteiner til kontrakt. Kreatin fører også til vann oppbevaring inne i muskelcellen. Koffein finnes i de fleste fettforbrenning kosttilskudd og forårsaker hyppig vannlating. Derfor, er en bruker som kreves for å drikke mer vann med kreatin, men på samme tid, er det mulig hyppig vannlating. Det endelige resultatet er alvorlig dehydrering og muskel kramper.

Efedrin og pro-hormoner

Unngå å blande efedrin (eller fettforbrenning produkt) med pro-hormoner (eller alle kropps enhancers). En E / C / A stack (efedrin, koffein og Yohimbe tilskudd) øker hjertebank. I de siste to tiårene, har pro-hormoner også blitt brukt av kroppsbyggere og idrettsutøvere til å gi fordelene med å ta et anabole steroid uten juridisk risiko, og for å oppnå håpet-for ytelser eller fordeler uten bruk av anabole steroider selv. Pro-hormoner underverker hvis du tar dem alene, men testosteronnivået er økt. En av de negative bivirkninger av pro-hormoner er mer aggresjon. Det er vitenskapelig bevist at når menn eller kvinner er mest aggressive, er plasmanivået av testosteron forhøyet. lncreased testosteron (for en stor eller liten tid) øker hjertefrekvensen. Leger sier det er aldri bra å ta to ingredienser som øker hjertefrekvensen, som i dette tilfellet, er fettforbrenning produkter og et pro-hormon kroppen forsterker. Pasienter med en svært rask puls løpe en risiko for hjertesvikt og hjerneslag.

L-carnitine og Yohimbine

Unngå å blande L-carnitine og yohimbin. L-karnitin øker hjertefrekvensen. Nå legger yohimbin, (den aktive ingrediensen i Yohimbe), som har en stor innvirkning på nivåene av noradrenalin blod (et signalstoff som skilles ut fra visse nerveender og i binyrene). Yohimbin stimulerer det sentrale nervesystem, noe som også øker hvilepuls. Igjen, kan to ingredienser som kan hver øke hjertefrekvensen føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag.