Digidexo.com

Vekttap Program for en overvektig barn

Det er opp til foreldrene å oppmuntre sunne spise atferd hos barn. Et vekttap program for en overvektig barn bør fokusere på balansert ernæring og læring sunn atferd, som vil feste med ham gjennom hele livet. Unngå kjepphest dietter, som Cincinnati Children Hospital Medical Center definerer som noe som utelukker en bestemt gruppe av matvarer. De kan være mangler i visse nødvendige vitaminer og mineraler.

Healthy Eating

Barnet bør spise en rekke matvarer, inkludert hele korn, magre proteiner og frukt og grønnsaker. Som forelder er du ansvarlig for de matvarer som du kjøper og forberede for barnet ditt. Ikke holde junk food i huset. I stedet må du passe på at sunn snacks, for eksempel frisk frukt eller hele hvete kjeks og ost, er lett tilgjengelig.

Pass på at barnet spiser en sunn frokost før han hodet til skolen. Du bør også vurdere å pakke en lunsj - et barn som har muligheten til å kjøpe en lunsj på skolen kan ikke gjøre de sunneste valgene. En hjemmelaget familiemiddag er et bedre alternativ enn å spise i bilen etter en tur gjennom stasjonen via.

Når du følger disse tipsene, kan du ikke trenger å telle kalorier, men du kan hvis du vil være sikker på at barnet ditt er å spise riktig mengde. Spør barnelege for daglige retningslinjer kalori og prøve å feste med dem.

Økende aktivitet

Hjelpe barn ned i vekt innebærer også øke deres aktivitetsnivå. Barnet kan være overvektige rett og slett fordi hun foretrekker å holde nesen i en bok eller spille dataspill.

Gjør ting som kan gjøre deg mer aktiv som en familie. Det kan være lurt å gå en tur etter middag eller en sykkeltur i helgene. Du kan også holde noen vekt trening videoer hjemme og oppmuntre barnet til å gjøre dem med deg. Hvis du gjør det så bra, kan hun ikke føler blinket ut.

Emosjonelle problemer

Husk at fedme og spisevaner kan kommer pakket med en rekke følelsesmessige problemer. Hvis barnet ditt vet at du er bekymret for vekten sin, kan han tro at det er et tegn på at du ikke virkelig elsker ham for den han er. Vær sikker på at dette ikke er tilfelle.

Prøv å finne de virkelige årsakene til at barnet ditt er overvektig. Det kan være fordi du ikke har vært å forberede sunne måltider, men det kan også være at barnet ditt har et problem med emosjonell overspising. Hvis du kan finne ut grunnen til at han er overspising, kan du fikse problemet. For eksempel, hvis han spiser fordi han er ensom og ikke har venner, kan du prøve å få ham involvert i aktiviteter hvor han kunne få nye venner. Hvis han overeats fordi han har et dårlig selvbilde, kan du være i stand til å begynne å forbedre ting med en ny hårklipp og noen klær som han liker.

Selv om det er OK å ha en og annen godbit, bør du ikke bruke mat som belønning, noe som kan skape usunne matvaner. I tillegg kan prøver å begrense mat for mye føre ham til å føle skam om hans spise og for å gjemme mat fra deg. Den beste måten å nærme vekttap for barn, er å se det som en måte å forbedre helse, ikke gå ned i vekt.