Digidexo.com

De beste dietter for inaktive livsstil

De beste dietter for inaktive livsstil er lavere i kalorier enn folk med mer aktivere livsstil. Hvis du har en inaktiv livsstil, start ved å beregne ditt daglige kalori behov ved hjelp av Harris-Benedict ligningen og "stillesittende" multiplier. Når du vet du daglige kalori behov, sørg for at du har en solid forståelse av hva slags mat å spise for å maksimere vekttap

Kalorier

Mat å spise

De beste dietter for inaktive livsstil er ikke Hollywood-dietter, Atkins, South Beach eller noen av de populære kjepphest dietter der ute. Hold deg til disse grunnleggende ernæringsmessige prinsipper for å hjelpe deg å maksimere vekttap og utvikle en langsiktig sunn livsstil: redusere mengden mettet og trans fett du spiser og spiser mer enumettet og flerumettet fett fra nøtter og sunne oljer, som olivenolje og raps ; spise karbohydrater som er hele korn eller hele hvete; velge magre proteinkilder som kylling og fisk; redusere inntak av natrium; og drikke mer vann.

Litt trening A Long Way

Selv om du er inaktiv, bør du prøve og få litt mosjon hver dag. Dette kan være så enkelt som å gå for en 15-minutters spasertur. The Centers for Disease Control and Prevention og American College of Sports Medicine anbefaler å få 30 minutter trening per dag så jo nærmere du kan få til dette nummeret, jo sunnere du vil bli.