Digidexo.com

Hva er en sunn mengde vekt å miste en uke?

Hva er en sunn mengde vekt å miste en uke?


The Weight Control Information Network forklarer at en sunn mengde vekt å miste en uke er ikke mer enn to pounds. Å miste mer enn to pounds av vekt per uke er ikke sunt. En god vekttap målet er å miste mellom en halv kilo og to pounds per uke. Opprette et vekttap plan er en viktig del av sunn vekttap.

Bestem din resting metabolic rate

Bestemme din hviler metabolic rate vil hjelpe deg å sørge for at du mister en sunn mengde vekt hver uke. Din hviler metabolic rate er antall kalorier som kroppen din forbrenner på en dag uten å trene, ifølge NetWellness. Det er to måter å bestemme din hviler metabolic rate, en mer nøyaktig enn den andre. Jo enklere, men mindre nøyaktig, måten å bestemme din hviler metabolic rate er å bruke resting metabolic rate kalkulatoren fra Mayo Clinic hjemmeside. Jo mer nøyaktige måten å bestemme din hviler metabolic rate er å bruke en enhet som MedGem å bestemme frekvensen av oksygenforbruk. MedGem tester koste ca $ 30 og er tilgjengelig på mange treningssentre som enkelte YMCAs.

Bruke resting metabolic rate å lage et vekttap plan

Hvis din hviler metabolic rate er 2300 kalorier per dag så forbruker 2300 kalorier per dag uten å trene vil resultere i vekten din bor det samme. CaloriesPerHour.com forklarer at et individ må brenne 3500 kalorier for å miste en kilo kroppsfett. For å gå ned i vekt på en ukentlig basis, må du opprette en kalori underskudd. Kalori underskudd kan skapes ved å kombinere diett med trening, eller bare ved slanking alene.

Å miste to pounds av vekt per uke ville du trenger for å lage en daglig kalori underskudd på 1000 kalorier. Men hvis du bare ønsker å miste en kilo i vekt per uke, trenger du bare å opprette en daglig underskudd på 500 kalorier. Den sunneste måten å lage en 1000-kalori underskudd er ved å forbruke 500 færre kalorier enn din hviler metabolic rate og brenne 500 kalorier gjennom trening hver dag. Å være overvektig er en viktig risikofaktor for hjertesykdom, ifølge American Heart Association, som er en god grunn til å gå ned i vekt.