Digidexo.com

Har for mye kalsium føre til høyt blodtrykk?

Blodtrykket er definert som den kraft som utøves på blodårene med blod når det strømmer gjennom kroppen. Blodtrykket opplesninger gi to tall: systolisk og diastolisk trykk. Systoliske trykket måles mens kunsten er å pumpe. Diastolisk trykk måles mellom hjerteslag, mens blodet er tilbake til hjertet.

Høyt blodtrykk kan føre til blot blodpropp, hjerneslag, diabetes og hjerteinfarkt. En person kan ikke være klar over høyt blodtrykk før symptomene oppstår.

Det er mange årsaker til høyt blodtrykk, inkludert genetikk, diett og fedme. En kroppens inntak av kalsium kan også påvirke blodtrykket. Vanligvis er kalsium nyttig for å hindre høyt blodtrykk, men enkelte unntak finnes for de som er på høyt blodtrykk medisinering.

Lav Kalsium og blodtrykk

En fersk studie, ledet av Lu Wang, MD, Ph.D., av Brigham and Women Hospital i Boston og sitert av American Heart Association, viste at de som har et lavt kalsiuminntak kan være i faresonen for høyt blodtrykk. Dietary Reference retningslinjer Inntak tyder på at voksne forbruker 1000 mg kalsium daglig. For voksne 50 år og eldre, er denne dosen økes til 1200 mg daglig.

Koblingen mellom lavt kalsium og høyt blodtrykk antyder at de forbruker 8000 mg kalsium daglig, har en 23 prosent mindre sjanse for utvikling av høyt blodtrykk enn individer forbruker 400 mg kalsium eller mindre på en daglig basis.

Kalsium og høyt blodtrykk

For mye kalsium ikke forårsaker høyt blodtrykk, og faktisk det motsatte kan være rene, og høyere mengder av kalsium kan resultere i lavere blodtrykk.

Ifølge American Heart Association, mener forskerne at høyt inntak av kalsium kan redusere hormon og antioksidant nivåer. Således kan høy kalsiuminntak faktisk redusere mengden av kalsium som går inn i blodcellene. Mer fett metaboliseres i cellen, og cellene genererer mindre fett-noe som resulterer i mindre belastning på arterier og hjerte og lavere blodtrykk.

Men, advarer American Heart Association at vitamin D arbeider hånd i hånd med kalsium, og passende nivåer av vitamin D er nødvendig for metabolismen og opptaket av kalsium. Således, mens studier indikerer at høyere mengder av kalsium og melkeprodukter resultere i lavere blodtrykk, studier forsiktig at tilstrekkelig vitamin D må være en del av dietten, så vel.

Kalsium fra melk

The American Heart Association har rapportert at kvinner som konsumerer mer lav-fett eller fett gratis melkeprodukter, og / eller hadde dietter høy i kalsium, var langt mindre sannsynlig at lider av høyt blodtrykk enn kvinner med lavere nivåer av kalsium i kosten. Resultatene viste at kvinner som spiste to eller flere porsjoner med fett gratis melk daglig reduserte risikoen for å utvikle høyt blodtrykk med 10 prosent sammenlignet med kvinner som drakk fett gratis melk en gang i måneden eller mindre.

Kalsium og blodtrykk medisiner

Mens kalsium kan hjelpe en person i å holde blodtrykket lavt, de på blodtrykket medisiner må være veldig forsiktig med å spise for mye kalsium, som kalsium kan ha en negativ interaksjon med blodtrykket medisiner.

Tiaziddiuretika, inkludert klortiazid, hydroklortiazid og Indapamide, brukes til å behandle høyt blodtrykk. Inntak av store mengder kalsium - generelt definert som 1500 milligram eller mer - i mat eller supplement form mens du tar et tiaziddiuretika kan resultere i melk-alkali syndromet. Melk alkali syndrom er en farlig tilstand forårsaket av overdrevent høye nivåer av kalsium i kroppen, forårsaker en forskyvning av den syrebaserte balanse til alklaine.

Kalsiumkanalblokkere, inkludert nifedipin, verapamil, diltiazem er også foreskrevet for å behandle høyt blodtrykk. Kalsium tas intravenøst ​​kan redusere effekten av disse legemidlene. Men det er ingen bevis for at inntak av orale kalsiumtilskudd eller spise kalsium i maten forstyrrer med denne medisinen.

Kalsiumtilskudd eller overdreven inntak av kalsium synes ikke å samhandle med andre høyt blodtrykk medisiner, men pasientene bør likevel sjekke med sin lege hvis de har tenkt å ta et kalsiumtilskudd mens du er på hypertensjon medisiner.

Kilder til kalsium

Kalsium kan finnes i næringsmidler eller kosttilskudd. Meieriprodukter er en utmerket kilde til kalsium. Mange appelsinjuice produkter er også beriket med kalsium. Kalsium kan også bli funnet i grønne korn inkludert grønnkål, turnips, sennep greener og Collard. Brokkoli, hermetisert laks, tofu med kalsiumkarbonat, og sardiner kan også være gode kilder til kalsium.