Digidexo.com

HCG Vekttap Diet

Den hCG protokoll for vekttap parene forsiktig kalori begrensning med innføring av et spesifikt hormon i legemet. Doctor ATW Simeons utviklet protokollen etter observere gravide kvinner i India som til tross for lav matinntak fødte friske babyer. Han isolert hormonet humant choriongonadotropin eller hCG, som sentralt element i en vellykket utnyttelse av lagret kroppsfett mens slanking.

Starte Protocol

Alltid konsultere med legen din før du starter en diett program. Det er spesielt viktig å sikre at leveren og nyrene fungerer normalt. Velg om du ønsker å følge en tre-ukers (karakter for en 15 til £ 20 tap) eller seks ukers (karakter for en 30 til £ 40 tap) program, avhengig av hvor mye vekt du prøver å gå ned. Skaff medisinske forsyninger som trengs; et hetteglass med hCG, insulin nåler og alkohol prep pads. Begynn å injisere deg selv daglig med hCG i dosering forbudt. På de to første dagene av "diett" vil du faktisk være over-spising å øke kroppens tilgjengelig fett. Spis så mye fet mat som mulig på disse to dagene, for eksempel bacon, ost og nøtter.

Calorie Restriction

Fortsett å injisere en dose av hCG daglig. Begynn kalori begrensning på dag 3. Konsumere bare ca 500 kalorier om dagen, som består av deler av matvarer som er angitt i protokollen. Du vil spise to porsjoner av hver per dag, for ikke å bli spist på samme tid; 3,5 oz. av lean protein, 3,5 oz. av grønnsaker og frukt. Akseptable proteinkilder er magert kjøtt, som biff og kyllingbryst, sjømat, for eksempel reker, hummer og krabbe, hvit fisk som tilapia, kveite og stripete bass, eller en hel egg med tre ekstra hvite. Velg fra spinat, Chard, sikori, bete-greener, salat, tomater, selleri, fennikel, løk, reddiker, agurk, asparges eller kål for dine porsjoner grønnsaker. Ikke bland ulike typer grønnsaker i en servering. Velg mellom et eple, en appelsin, seks jordbær eller en halv grapefrukt for frukt servering. Cook mat ved damping, broiling, baking eller grilling, men ikke legg til noen ekstra fett. Sesong maten med sitronsaft, rå eple cider eddik, salt, pepper, chili, hvitløk eller noen urter. Drikke ca 2 liter væske per dag. Te, kaffe og vann er tillatt. Bruk ikke body lotion, som fett er også absorberes gjennom huden. Spill inn vekten rundt samme tid hver morgen, uten klær. Slutte å injisere hCG på de tre siste dagene av din diett plan. Fortsett med kalori begrensning til slutten av protokollen.

Vedlikehold

Spise en lav-karbohydrat diett i tre uker etter endt protokollen for å tillate kroppen å justere. Fortsett å veie deg selv daglig. Målet ditt er å holde seg under 2.2 pounds av vekten registrert på dagen av din siste injeksjon, og 2 pounds over vekten opp på den siste dagen av kalori begrensning. Sakte gjeninnføre karbohydrater i kostholdet ditt og samtidig opprettholde vekten din.

Å miste mer vekt

Opprettholde vekten din i minst seks uker før et annet tap protokollen, mer for etterfølgende protokoller. Denne gangen gjør at kroppen kan ta opp på redusere koble vev som holdt fettceller, for huden din til å krympe, og slik at du ikke bygge en toleranse til medisinering.