Digidexo.com

Holistisk Remedy å senke blodtrykket

Høyt blodtrykk er en alvorlig tilstand, som det er den primære prediktor en person vil lide av hjertesykdom senere i livet. Mange ting kan føre til at nivåene å stige, blant annet dårlig kosthold, mangel på aktivitet og stress. Selv om så mange amerikanere lider av denne sykdommen, kan de fleste finne en helhetlig løsning for å senke blodtrykket uten bruk av medisiner.

Selleri

Å spise selleri har blitt brukt som et middel for å senke blodtrykket og andre problemer med sirkulasjon i århundrer. Vegetabilske virker avslappende på musklene i artiklene, noe som bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen. Spise 03:57 stilker en dag vil ha en innvirkning på høyt blodtrykk opplesninger.

Hvitløk

Hvitløk har blitt brukt i årevis for å behandle høyt blodtrykk, høyt kolesterol og høye triglyserider. Den eksakte årsaken hvitløk er gunstig er fortsatt ukjent, men studier har vist at matvare virker mot faktorer som kan føre til hjertesykdom. Å spise ett fedd om dagen kan bidra til å redusere blodtrykket og andre nivåer. Hvis du ikke liker smaken, hvitløk kapsler er like effektive som fersk mat.

Trening

Trening er effektiv i å senke blodtrykket, når de riktige aktivitetene utføres. Aerobic øvelser fokusere på kardiovaskulær helse og er gunstig for blodtrykket opplesninger. Imidlertid kan vektløfting (isometriske øvelser) faktisk føre til at blodtrykket til å øke på grunn av handlingene til knuger og holde vektene. Trene en time om dagen, å tre til fire dager i uken anbefales bidra til å redusere blodtrykket.

Latter

Den gamle sa: "latter er den beste medisin" kan være sant i forhold til behandling av høyt blodtrykk. Ler ofte hele dagen har vært kjent for å være effektiv mot stress, en av faktorene som kan føre til at blodtrykket til å stige. Hver latter bidrar til å redusere adrenalin og kortison produksjon, som begge har en negativ innvirkning på blodstrømmen.