Digidexo.com

Infant Health & Development

Infant Health & Development


Mange faktorer påvirker helse og utvikling av et spedbarn. Optimal vekst og utvikling avhenger av kjærlig foreldre, responsive omsorgsarbeid hensiktsmessig medisinsk behandling, god ernæring, sunn søvn vaner og en safe, pleie miljø. Foreldre, omsorgspersoner, familiemedlemmer og helsepersonell alle bidra på noen måte til utviklingen av en sunn spedbarn.

General Health

Riktig ernæring, hvile og omsorgsarbeid er avgjørende for et barns helse. The American Academy of Pediatrics (AAP) antyder kvinner amme barna sine for de første 12 månedene. Morsmelk gir viktige næringsstoffer som fremmer et barns vekst, helse og hjernens utvikling. The AAP anbefaler å plassere babyer på ryggen under naps og om natten for å redusere risikoen for krybbedød (SIDS). En konsekvent sengetid rutine oppfordrer sunne søvnmønster, som støtter sunn vekst og utvikling.

Sikkerhet

Spedbarn trenger skikkelig veiledning for å holde dem trygt fra potensielle farer. Barne barnehager og andre områder der barnet vil være til stede. Hold medisiner, rengjøring forsyninger, giftige stoffer, choking farer og skarpe gjenstander utenfor rekkevidde for å forhindre utilsiktet forgiftning eller kvelning. Forebygge fall og drukning ved hjelp av egnede sikkerhetsinnretninger i boliger og rundt bassengene. Ikke plasser myke senger i en barneseng eller bassinet, fordi det kan føre til spedbarn kvelning. Skal installere utløp beskyttere, røykvarslere og karbonmonoksid detektorer i hele hjemmet.

Medical Care

The March of Dimes Foundation, en nonprofit organisasjon dedikert til å forbedre helsen til babyer, anbefaler regelmessige kontroller (også kalt godt baby eller forebyggende pleie besøk) for å overvåke et barns helse, vekst og utvikling. Vanligvis er godt babyen besøk planlagt annenhver måned fram til en baby når seks måneders alder, og deretter hver tredje måned inntil 18 måneders alder. Regelmessig medisinsk behandling kan sjekke at en baby mottar riktig ernæring, er aktuell med vaksinasjoner og har normale utviklingsmessige milepæler. Potensielle helseforhold og barndom sykdom kan bli diagnostisert og behandlet før de blir alvorlige.

Utvikling

Hver barnet utvikler i et annet tempo. Foreldre og foresatte kan oppmuntre spedbarns utvikling ved å gi en pleie miljø som stimulerer sansene. Spedbarn som er ofte engasjert i samtalen, og lesing med sine omsorgspersoner har mer avanserte språkferdigheter, ifølge Zero til tre, en ideell organisasjon dedikert til å fremme helse og utvikling av spedbarn og småbarn. Null til tre stater som snakker og lytter til spedbarn er en av de beste måtene å øke deres hjerneutvikling.

Betraktninger

Spedbarns helse og utvikling er knyttet til hverandre. Medisinske tilstander kan forårsake utviklingsmessige forsinkelser og forstyrrelser. På den annen side kan et barn med utviklingsproblemer har en større risiko for medisinske komplikasjoner, i henhold til AAP. Regelmessig utviklings overvåking og screening kan identifisere utviklings styrker og svakheter, samt relaterte helseproblemer.