Digidexo.com

Enzymer & Stroke

Enzymer & Stroke


Etter hjertesykdom og kreft, hjerneslag forholdene er den tredje største dødsårsaken i USA, ifølge American Heart Association. Interessant nok, det er en direkte sammenheng mellom hjertesykdom og slag som kan øke en persons risiko for å få slag. Enzymnivåer i blodet kan være nøkkelindikatorer for potensiell risiko.

Stroke

Et individ som sies å ha en slaglengde når blodet ikke klarer å sirkulere gjennom visse områder av hjernen, i henhold til American Heart Association. Mangel på blodstrøm kan være et resultat av en blokkert blodkaret, eller fra en frittflytende koagulere fra en sprukket blodkar.

Blokker og rupturer skyldes vanligvis fettavleiringer, eller plakk som bygger opp langs blodkar passasjer. Personer med en historie med hjertesykdom kan også være i fare for hjerneslag når plakk innskudd når et visst punkt.

Åreforkalkning

Åreforkalkning er en tilstand som utvikler seg som plakk innskudd bygge sammen blodkar og blod passasjer, ifølge American Heart Association. Når dette skjer, er ikke i stand til å nå blodet visse områder av kroppen.

Hvis en blokk former i blodårene som fører til hjernen, slag er resultatet. Høy-fett, lav-fiber dietter er ofte årsaken til pågående oppbygging langs fartøy vegger. Andre tilstander som høyt blodtrykk, diabetes og høyt blodtrykk kan ytterligere øke sannsynligheten for hjerneslag er forekomst.

Betennelse

Plakk bygge opp langs blodkar kan gjøre mer enn bare å blokkere blod strømmer. Ifølge American Heart Association, fartøy vegger ofte bli betent når innskudd fortsetter å akkumulere. Betennelse er en normal reaksjon fra immunforsvaret utviklet for å blokkere potensielt truende materialer slik antistoff agenter kan arbeide for å eliminere dem.

Tilstedeværelse av inflammasjon setter også av visse enzymreaksjoner i kroppen som bistå i immunsystemrespons. I tilfelle av hjertesykdom eller slag, er disse enzymer virker som inflammatoriske markører som kan indikere en betydelig slag eller hjerteinfarkt risiko er tilstede.

Enzym Funksjoner

Enzymer fungere som kjemiske regulatorer i kroppen. Dette gjør de ved å binde seg til spesifikke materialer eller underlag og kata kjemiske interaksjoner mellom celler og vev.

Immunsystemet har sitt eget sett av enzymer som reagerer når en potensiell trussel er til stede i kroppen. C-reaktivt protein er et slikt enzym som svarer til områder av inflammasjon, i henhold til Texas Heart Institute. I tilfelle av hjertesykdom og slag, er c-reaktivt protein en nøkkel markør for overskudd av plakk i blodkar.

Blodprøver

Økte nivåer av hjerteenzymer i blodet kan ofte være en indikator på forestående hjerteinfarkt eller bevis på at et hjerteinfarkt har oppstått, ifølge American Heart Association. Siden et hjerteinfarkt skyldes blokkerte passasjer, kan de samme forholdene utløse et slag episode også.

Blodprøver for å måle hjerteenzymnivåer kan gi informasjon for å avgjøre om skade på hjertet er til stede. Blod paneler er designet for å se etter enzymer som kreatin kinase, c-reaktivt protein og troponin proteinnivåer, som alle kan være forhøyet i opp til 14 dager etter en hjerte episode.