Digidexo.com

Over-the-Counter Rosacea Treatment

Rosacea er en lidelse med hevelse, rødhet, og akne-lignende formasjoner på baksiden, hodebunn, ører, hals, bryst, og ansiktet. Symptomer inkluderer en spyling av halsen og ansiktet, tørr hud, kviser, nese humper, røde linjer, og svie, kløe og svie huden. Denne lidelsen er noen ganger forveksles med andre tilstander og bør bli diagnostisert av lege før behandling er brukt. Det finnes ingen kur for tilstanden, men det er over-the-counter behandlinger for rosacea.

Azelaic Acid

Azelainsyre er en krem ​​eller gel-aktig over-the-counter medisiner som brukes til å behandle sår, hevelser, og støt forbundet med rosacea. Klassifisert som en dikarboksylsyre, azelainsyre virker ved å ødelegge bakterier som infiserer hudens porer. På grunn av at medikamenter virker til å minske mengden av keratin som huden produserer, vil medikamentet ikke blokkere porene. Gelen påføres overflaten av huden to ganger daglig: en gang om morgenen og en gang om natten. Resultatene kan ikke observeres i opp til 28 dager. Alternative navn for azelainsyre inkluderer Heptanedicarboxylic syre og merkenavnet Azelex®.

Benzoylperoksid

Benzoylperoksid brukes til å behandle akne-lignende formasjoner forbundet med rosacea. Fordi det er et antibakterielt middel, kan det også ødelegge bakterie som komplementerer akne formasjoner. Denne medisinen er tilgjengelig i en rekke former, inkludert kremer, lotion, geleer, væsker og barer.
Appy til huden to ganger daglig. Resultatene kan ikke observeres i seks uker.

Hvis du legger merke til overdreven dryness, peeling, stikking eller prikking i huden, eller hvis huden føles varm å ta på, slutte å bruke umiddelbart. Misfarging av huden kan forekomme ved bruk av solkrem containsing para-aminobenzosyre og benzoylperoksid. Merkenavn produkter som inneholder benzoylperoksid inkluderer Benoxyl®, Benzac®, Desquam®, Fostex®, Oxy 10®, og PanOxyl, blant mange andre.

Svovel Produkter

Svovel barer og lotions har en parasitical, soppdrepende, keartolytic og bakteriedrepende effekt. Svovel er konvertert av epidermale celler og mikroorganismer i pentathionic syre, som bidrar til å redusere problemer med rosacea og akne. Disse produktet bør brukes alene, og ikke sammen med andre hudbehandlinger, for å unngå potensielle interaksjonen. Felles merkevare navngitte produkter som inneholder svovel inkluderer Cuticura salve, Fostex®, Fostril® Lotion, Sulfo-Lac®, og Finac®.