Digidexo.com

Planter som Antidepressiva er laget av

Planter som Antidepressiva er laget av


Mange medisiner som mennesker tar for psykiske årsaker er enten fra planter direkte eller syntetisk konstruert fra plantemateriale. Grunnen til dette er mange enzymer som finnes i planter over hele verden stimulere deler av det menneskelige hjernen som kan regulere hormoner knyttet til depresjon. Noen leger eller urteterapeuter hevder at hele planter kan behandle depresjon, mens andre leger hevder at ekstrakter, ikke hele anlegget selv, behandle depresjon.

Johannesurt

Johannesurt er en urt som vanligvis brukes til å behandle muskelbetennelse. Men ifølge legen kommentar på helhetlig, urte nettside Shirleys Wellness Cafe, har johannesurt sedative egenskaper. Disse sedative egenskaper bidra til å redusere irritabilitet og opphissede følelser. Johannesurt også positivt påvirker folk med sesongstemningslidelser, ifølge naturlig urt nettstedet Health Full. Men en 2005 studie av Journal of Cell og molekylærbiologi bemerker at videre forskning er nødvendig om inntak av bare urter og planter som behandlinger for depresjon.

Borage Juice

Borage er en plante som mange benytter for krydder. Ifølge Encyclopedia of Spices, gamle folk i Europa og Asia brukes agurkurt for en rekke kulinariske og kulturelle tradisjoner. Imidlertid er saften ekstrakt fra agurkurt hevdet å være et antidepressivt middel. The Encyclopedia of Spices bemerker at folk over hele Eurasia hevder at juice ekstrakt fra planten hjelper binyrene og kan hjelpe med noen betennelse. Som et resultat, hevder urte nettstedet Health Full agurkurt juice, spesielt 10 milliliter, tre ganger om dagen, hjelper med depresjon.

Damiana

Damiana er en art av busk funnet over hele Sentral og Sør-Amerika. Selv om forbruker anlegget vil ikke påvirke en persons følelser, urte nettstedet Rain Tree Nutrition hevder at fabrikkens flytende ekstrakter fra bladene kan hjelpe med depresjon. Hele Mexico, blir planteekstrakter fra Damiana innkapslet eller flytende for depresjon tilfeller. De ekstrakter, studert av amerikanske legemiddelfirmaer, har vist noen depresjon sendrende effekter av Damiana ekstrakter. Anlegget er noen ganger rådet for mennesker med angstproblemer også.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba er en ganske populær urte stoffet som brukes rundt om i verden. Urt ekstrakter har hjulpet pasienter med depresjon og har økt de mengder av serotonin hos rotter med nesten en tredjedel, ifølge Health Full. Imidlertid presenterer Mayo Clinic data som contraindicates den populære bruken av ginkgo biloba. Tester sitert av Mayo Clinic viser at ekstrakt ikke hjelper folk med værsyke som godt. Som for den generelle livskvaliteten, Mayo Clinic sier at flere vitenskapelige studier er nødvendig for å hevde Ginkgo biloba øker trivsel og emosjonelle helse.