Digidexo.com

Berøringsskjerm Aktiviteter for autisme

Berøringsskjerm Aktiviteter for autisme


Autisme er en utviklingsforstyrrelse som oppstår før barnet fyller tre. The Centers for Disease Control and Preventions (CDC) rapporterer at én av 110 barn født i Amerika har autisme, en del av en gruppe av utviklingsmessige problemer referert til som autisme spektrum lidelse (ASD). De lidelser varierer, men alle påvirker hvordan et barn samhandler og kommuniserer med andre. Ifølge Mayo Clinic, på dette tidspunktet ingen kur finnes for autisme. Tekniske hjelpemidler har blitt brukt av barn og voksne med autisme å bidra til å øke akademisk, oppmerksomhet, kommunikasjon, motivasjon, språk, organisering og sosiale ferdigheter - blant andre. En rekke touch-screen aktiviteter finnes som har minsket ASD symptomer.

Hjelpemiddelsentral

Tekniske hjelpemidler er et produkt eller utstyr som brukes til å vedlikeholde, forbedre eller øke funksjonsevne blant personer med nedsatt funksjonsevne. En hjelpeteknologi tjenesten hjelper en person direkte med sin funksjonshemming mens du bruker noen form for hjelpemiddel.

Utstyr til Touch Screen Aktiviteter

Det finnes en rekke enheter som har berøringsskjermer. HTC Flyer Tablet, Apple iPad og Barnes & Noble Nook er nettbrett og e-lesere som har berøringsskjermer. Det finnes også en rekke datamaskiner og bærbare datamaskiner som har berøringsskjermer.

iPad Søknader om Touch Screen Aktiviteter

Det finnes en rekke berøringsskjerm aktiviteter for autisme som kan brukes på iPad. ABA Therapy Images, kommunisere grunnleggende behov, Game Factory og My sunt smil er noen av berøringsskjermen aktiviteter "Autism Speaks" omfatter på sin liste over apps. ABA Therapy Images brukes til å hjelpe autistiske personer med visuell stimulering og også et verktøy for terapeuter. Kommunisere grunnleggende behov blir brukt av barn som er ikke-verbal. Applikasjonen lar dem å enkelt kommunisere med de rundt dem. Game Factory ligner på flash-kort. Programmet lar foreldre til å bruke sine egne bilder som et pedagogisk verktøy. Min sunt smil, designet av Delta Dental, forklarer til folk hva de kan forvente i løpet av en tannlege besøk. Denne applikasjonen tilbyr visuelle samt lyd.

Danger

Autisme talsmann Areva Martin fortalte Fox News at iPad er akkurat som andre gadgets og disse enhetene bør ikke brukes for mye. Stephen Shore, forfatter av "Forstå autisme for Dummies," bemerket iPad var nyttig og en måte for personer med autisme til å utforske og kommunisere med omverdenen.