Digidexo.com

Miljømessige påvirkninger på fysiske Child Development

Miljømessige påvirkninger på fysiske Child Development


Mange vitenskaper inkludert medisin, psykologi, zoologi, biologi og sosiologi studie om menneskelig utvikling er mer påvirket av genetikk eller miljømessige faktorer. Forskning viser begge faktorer spiller en rolle. Innenfor området for fysisk utvikling hos barn, er det mange viktige måter som miljøet har en innvirkning. I mange tilfeller kan foreldre hjelpe sine barn bli sunnere, høyere fungerende mennesker ved å betale oppmerksomhet til sine omgivelser.

Movement

Barn trenger å bevege seg rundt for å vokse og utvikle seg (Ref 1, 2 og 4). Nevrologisk forskning viser at fysisk aktivitet signaliserer utviklingen av barns hjerner. Fysiske bevegelser utløser hjernen til myelinate nervebaner i barns hjerner. Myeline er fettholdig materiale som driver elektriske impulser gjennom hjernen. Når det strøk en neural sti, et barn får en ny synapse. Som synapser og nervebaner utvikle, barna får nye evner, både i tanke og fysisk kapasitet. For eksempel, når en baby magen kryper, det utløser hjernen til myelinate stier som fører deg til å gjennomsøke. Gjennomgangen i blinklys neural utvikling som kreves for å gå. Barn uten tilstrekkelig fysisk aktivitet eller som har sin mobilitet begrenset kan se forsinkelser i fysisk utvikling.

Støy

Ifølge forskere ved Cornell University, høye lyder og tung auditiv stimulering kan hindre barns fysiske utvikling. Studier av barn som bor i nærheten av flyplasser eller i støyende urbane miljøer viste forsinket utvikling av koordinasjon og motorikk. De viste også problemer med korttidsminnet oppgaver. Cornell forskere mener at overdreven støy kan skape en tilstand av nød som hindrer barns utviklingsmessige fremgang.

Ernæring

Ernæring spiller en stor rolle i barns vekst og helse. De pre-pubescent år --- alderen 10 til 12 --- er vanligvis de tregeste vekst år av barndommen. Selv under denne treg periode, barn vokser et gjennomsnitt på to inches per år. Kropper er stadig i forandring gjennom hele barndommen og tenårene. Ernæring gir drivstoff og byggesteiner de bruker for å oppnå deres vekst. Barn trenger balansert og variert kosthold for maksimal fysisk utvikling. Likeledes, barn som opplever feilernæring har fysiske utvikling forsinkelser og i verste fall utvikle sykdommer og misdannelser.

Visuell stimulering

Tid foran en TV, skjerm eller videoskjermen kan lage belastningen på øynene i alle aldre. Hos barn kan dette føre til for tidlig synsproblemer. Dreven tid på å se på TV, spille spill eller bruke tid på en datamaskin kan overarbeid og overstimulate øyne, som fører barna til synskorreksjon som visjon terapi, briller eller kontaktlinser i en tidligere alder enn de kanskje ellers erfaring.