Digidexo.com

Homeopatiske Cures for Crohns sykdom

Homøopatisk medisin tar hensyn til symptomene til pasienten, så vel som den generelle tilstanden, og kan brukes i noen tilfeller for å behandle symptomer på Crohns sykdom. Homeopatisk medisin ser på pasientens følelsesmessige og fysiske forhold samt pasientens psykiske tilstand. Selv om det er ingen kur for Crohns sykdom, kan homeopatisk medisin behandle smertefulle og vedvarende symptomer.

Herbal rettsmidler

Livsstilsvalg er forebyggende måter å behandle symptomer på Crohns sykdom. Valg av livsstil som kosthold, mosjon, søvn og holde stress til et minimum er gode måter å være proaktiv om Crohns sykdom symptomer. Mercurius kan brukes til å hjelpe rette diaré som er spesielt stygg luktende. Den kan også brukes til behandling av avføring med striper av blod, og i individer som er oppbrukt etter å ha avføring. Mercurius er en homeopatisk kur for pasienter som opplever kroppstemperaturen inkonsistens, som har en tørst som ikke kan slukkes, og at svette ofte. Pasienter som opplever smertefulle kramper i bena og føttene ville ha nytte av homøopatisk kur for Crohns sykdom kalt Podophyllum. Som et homøopatisk middel, bør Podophyllum også benyttes av personer som opplever gushing og eksplosiv diaré som er på samme tid smertefri. Podophyllum hjelper i tilfeller hvor avføring er mer alvorlig etter å ha spist eller drukket. Når en person opplever avføring som er verre etter å ha spist frukt ville dra nytte av homeopatisk kur for Crohns sykdom kalt Veratrum album.

Akupunktur

Akupunktur er ansett som en homeopatisk kur for Crohns sykdom. I århundrer akupunktur har vært brukt til å behandle inflammatorisk tarmsykdom i tradisjonell kinesisk medisin. I forbindelse med akupunktur homeopatisk helsepersonell kan også utnytte moxibustion, som består av brennende urt burot på visse og spesifikke akupunkturpunkter.