Digidexo.com

Førskolen Fitness Games

Førskolen Fitness Games


Fitness spill eller organisert bevegelse er en viktig del av en preschooler utdanning. I løpet av denne tiden av rask utvikling, små barn lære nye motoriske ferdigheter. De danner vaner angående en aktiv livsstil som kan tåle for en levetid. Fitness spill kan også innføre preschoolers til enten funksjonell eller ekspressiv bevegelse. Funksjonell bevegelse har et bruk eller formål, for eksempel å kaste en baseball eller kjører et løp. Ekspressiv bevegelse kan barna utforske følelser, for eksempel en lykkelig dans.

Movement

De fire konsepter som ligger til grunn for all bevegelse er kroppen, plass, energi og forholdet, ifølge Iowa State University Extension. En person kan bevege seg ved diskontinuerlig bevegelse, kontinuerlig bevegelse eller ved hjelp av et objekt. Hvordan denne personen beveger seg gjennom rommet er avslørt av retning, som bakover eller fremover, og nivå, slik som lav eller høy. Hvor stor innsats bevegelsen krever er betinget av fart, kraft og flyt. Bevegelsen er også definert ved forholdet mellom den enkelte, og et objekt, for eksempel et barn hoppe tau. Hver gang du endrer en av disse begrepene i et treningsspill, utgjør du en ny utfordring til et barn. Strukturen i spillet, følg lederen, er repeterende; Men barn gjør ikke lei av det fordi de kommer til å bevege seg på forskjellig hver gang lederen endrer kurs.

Balanse

Barn utvikler balanse fra det tidspunkt de er nyfødte til ca 10 år gammel, og da deres balanse har utjevnet. For preschoolers, bør fitness spill som inkluderer balansering ferdigheter være en del av en dag-til-dag bevegelse regime. Slike spill bør oppmuntre barna til å utvikle seg fra enkle til komplekse balanse, for eksempel balansere med en gjenstand i hånden eller stå på et ustabilt underlag. Du kan strukturere trenings spill som bruker balansering stasjoner, med hver stasjon progresjon i vanskelighetsgrad. For den første stasjonen, må barnet marsjere på stylter laget av kaffebokser. Av den tiden barnet kommer til siste stasjon, må han balansere en bok på hodet mens du navigerer en sikksakk linje tapet på gulvet.

Cardiovascular

Hopping spill kan hjelpe et barn utvikle styrke muskler og hjerte-og utholdenhet. Du kan strukturere en hoppende spillet som en dans, historie eller en konkurranse. Førskole nyte ligne dyr. Gjør plakater av forskjellige dyr som hopper, som kaniner, frosker og kenguruer. Med musikk spilles i bakgrunnen, kan du be barna late som de er dyr på plakaten og hoppe. Konkurranser som utfordrer preschoolers å hoppe langt eller hoppe høyt er enkle å sette opp utendørs med et målebånd og kritt for å markere lengden eller høyden på hoppet. Du kan også handle ut historier, for eksempel Jack være kvikk, med preschoolers. Hvert barn får en sjanse til å være "Jack" og hopper over de "lysestaker", mens de andre barna sang rim.

Fordeler

Fitness spill for preschoolers kan bidra til å bygge et barns fysiske evner og bedre helse. Mens uttrykks bevegelse gir barn et utløp for følelser, funksjonell bevegelse øker et barns selvfølelse via ferdigstillelse av utfordrende oppgaver.