Digidexo.com

Hvordan skylle kolon med Enema

Tykktarmen, den nedre delen av tykktarmen, spiller en stor rolle i fordøyelsesprosessen. Klyster er en prosess med å spyle tykktarmen for å fjerne avfall, rusk, giftstoffer og avføring akkumulert over tid. Ifølge Colonhealth.org begynner avfall er igjen i fordøyelsessystemet i overkant av 20 timer for å råtne, toksiner lekker inn i blodstrømmen, og reiser seg til andre organer. Ifølge Dr. Robert Schulze, kjent for sitt arbeid i urte-behandlinger, rødming tykktarmen reduserer risikoen for leddgikt, hudsykdommer og andre hudproblemer. Flushing regulerer også avføring, reduserer irritabel tarm-syndrom og reduserer forstoppelse.

Hvordan skylle kolon med Enema

Prosedyre

•  Kjøp en klyster kit (bag og slanger) på ditt lokale apotek eller andre utløp.

Koble settet i henhold til bruksanvisningen som følger med i pakken. Bruk lunkent vann til å fylle klyster bag, og henge den i et område som vil være over deg, for eksempel en håndklestativ eller dusjforheng dowel, mens du sitter på toalettet.

•  Bruk avispapir eller andre materialer for å spre seg rundt i bunnen av toalettet. Stand over toalettsetet med ett ben på hver side, og deretter bøyes til midjen. Sett forsiktig den løse enden av røret av klyster bag inn i endetarmen så langt som det går, og deretter presse klyster bag for å frigjøre løsningen inn i tykktarmen, som ligger på toppen av endetarmen.

Påfør lett trykk med hendene til de nederste mage vegger (under navlen) for å indusere løsning av avføring. Deretter sitter på toalettet, slik at væsken og eventuell avføring til å bli eliminert.

Gjenta trinn 4, 4-7 ganger for å gradvis frigjøre så mye av avfallet fra tykktarmen som mulig, ved hjelp av mellom en og en halv til to liter vann. Fortsett å bruke hendene til å plassere økt press på magen, flytter fra venstre mot høyre.

Hint

  • Denne prosess kan gjentas to ganger daglig i minst en uke, for å fortsette kolon renset, sammen med en diett med høyt fiberinnhold, for å øke eliminering prosessen.
  • Ikke sette mot (release) vann inn i endetarmen som er over komfort.
  • Ifølge Colonhealth.org, bør du utvise forsiktighet ved bruk av klyster laget av saltvann og olje, snarere enn de kommersielt laget merkene, hvorav noen er giftige.