Digidexo.com

Wheat Grass Helse Fordeler

Wheat Grass Helse Fordeler


Wheatgrass er en form for felles hvete anlegget som er høstet mens unge, da vanligvis tørket til pulver eller presses. Dette produktet er oftest solgt juice barer og helsekostbutikker og er populær for sin helse og energi økende fordeler, da den inneholder svært store mengder av vitaminer og mineraler.

Næringsinnhold

For et planteprodukt, inneholder hvetegress mange vitaminer og mer enn 90 mineraler. Det er pakket med vitaminene A, C og E, så vel som, i mindre grad, B6 og B12. En enkelt ts. wheatgrass juice kan inneholde den ernæringsmessige tilsvarer en spinat salat.

Blood Pressure

Wheatgrass inntak bidrar til å senke blodtrykket ved å øke antall røde blodceller. I sin tur, redusert blodtrykk reduserer risikoen for hjertesykdom og slag og øker blodsirkulasjonen i hele kroppen, som øker energinivået.

Skjoldbruskkjertelen

Wheatgrass stimulerer skjoldbruskkjertelen, som bidrar til å bekjempe fedme og øke produksjonen av magesyre, i sin tur bidrar til å redusere fordøyelsesbesvær.

Kroppsvev

Fordi den øker produksjonen av røde blod-celler, hjelper wheatgrass øke produksjonen av hemoglobin, forårsaker en etterfølgende økning i strømmen av oksygen til alle vev i kroppen, spesielt hjernevev. Denne økte blodstrømmen fremmer raskere metabolisme og økt helbredelse for kroppsvev som har blitt skadet.