Digidexo.com

Homeopati for sunne tenner med tannregulering

Tannregulering er en del av livet for mange tenåringer og unge voksne. De er vanligvis bæres alt fra to til fire år. I løpet av den tiden, er det viktig å holde tennene rene og friske slik at når tannregulering kommer av at du har et strålende smil. Marshall Loverign, en tannlege i Aberdeen, South Dakota, har flere common-sense og homøopatiske forslag for å holde tennene med tannregulering sunne.

Hold Clean

Det er viktig for selv de uten seler å pusse tennene to ganger om dagen, og det er enda viktigere for bukseseler brukere, sier Loverign. Han foreslår å rense tennene med vanlig tannkrem drysset med litt natron to ganger om dagen, så vel som etter hvert måltid. Siden børsting er vanskeligere når tennene har tannregulering, foreslår Loverign pusse i 30 sekunder lengre enn du ellers ville og endre tannbørster hver måned for å være sikker på at busten gjøre jobben sin skikkelig.

Unngå Usunne ting

Fortsett å holde tennene friske mens iført seler ved å unngå ting som skaper problemer for tennene. Candy og Sugared mat er ikke bra for tennene som normalt, og de er verre for tennene med tannregulering fordi sukker kan bli fanget under bukseseler, mellom bukseseler og mellom tennene. Bukseseler vil påvirke din evne til å se ting på tennene, og hvis sukker sitter der i mer enn noen få timer, vil det begynne å spise bort på emaljen på tennene dine. Tilsvarende peanøtter og andre harde matvarer også er lett fanget i bukseseler og tenner.

Homøopatisk Teeth Care

Det er flere andre homøopatiske midler for å ta vare på tennene dine mens du har tannregulering.
Bruk noen urter som kan bidra til å bringe næringsstoffer til tennene. Disse inkluderer blå-grønne alger, brennesle, alfalfa, kjerringrokk og oatstraw.
Få nok kalsium ved å forbruke meieriprodukter eller kosttilskudd. Brigittemars.com foreslår å ta ekstra kalsium samt magnesium for å fremme sterke tenner totalt.
Unngå en mulig vitamin C-mangel, som vil løsne tennene og gjøre omsorg for dem hardere. Få nok vitamin C i kosten eller ta kosttilskudd for å hjelpe tennene forblir sterk.
Andre kosttilskudd som hjelper tannpleie inneholder vitamin B, folsyre og koenzym Q10.