Digidexo.com

Psoriasis Homeopati Behandling

Psoriasis er en hudsykdom som rammer mange mennesker. Det kan være en pinlig hud problem. Mange mennesker som lider av denne lidelsen ikke ønsker å leve en aktiv livsstil, fordi de heller vil skjule enn å bli sett offentlig. Dette gjelder spesielt når deres hud er i midten av et utbrudd. Det finnes behandlinger for psoriasis, både foreskrevet og homøopatiske, og for de som foretrekker å behandle deres problem med mer naturlige produkter, har homeopatisk behandling hadde noen positive resultater.

Hva er Psoriasis?

Psoriasis er et problem der hudceller multiplisere altfor fort. Det er en defekt kommunikasjon mellom hudceller og immunsystemet, til et punkt der nye hudceller utvikle seg i løpet av dager, i motsetning til uker som de burde. Dette betyr at disse nye hudceller hoper seg opp på hverandre og kan ikke kaste rask nok til å holde huden glatt. Disse stablet opp, overprodusert hudceller slå inn lesjoner og kan se skjellende og misfarget fra resten av huden.

Homeopatiske Behandlinger

En homeopatisk behandling som kan virke usannsynlig er Carcinocin, en behandling som stammer fra kreftceller. Kali Arsenicum er en annen anerkjent homeopatisk behandling for psoriasis. Denne behandlingen fungerer godt for pasienter som lider av nervøsitet og rastløshet og er blodfattig. En homøopatisk middel som henvender mer for overvektige pasienter er Grafitt. En av de mest fordelaktig homeopatiske behandlinger for kløende, veldig tørr og flassende hud er Kali SULPHURICUM. Dette homeopatisk behandling behandler pustler som utvikler og slipper en utladning.

Mer Homeopatiske Behandlinger

Mezereum er velkjent for behandling av hodebunnen, og hud-relaterte lidelser så som psoriasis. Det hjelper behandle grovheten på huden som kan vises som læraktig, med peeling hud, skorper og chalkiness, pustler som utvikler og sive drenering, ulidelig kløende hud, kløende hodebunn, hår som bust, eller selv for en skalp som er for smertefullt å berøre . Dette er en av de mest anbefalte homøopatisk behandlinger for psoriasis, laget fra bark, rot, og stammen av en plante som kalles mezereon, eller spurge oliven.

Naturlige Preventions

Naturlig forebygging betyr å ta vare på deg selv for å bidra til å forhindre utbrudd. Noen naturlige preventions ville inkludere å få nok søvn. Uten riktig mengde søvn, blir kroppen stresset og kan ikke bekjempe infeksjoner. Det kan ikke holde immunforsvaret fungerer riktig å bekjempe psoriasis utbrudd. Å spise sunt er en annen naturlig forebygging og behandling. Kroppen kan absorbere giftstoffer fra maten du spiser, så eliminere stoffer som alkohol, koffein, rødt kjøtt og krydret mat. Den sunnere kosthold, vil jo bedre rustet kroppen din være å bekjempe utbrudd av psoriasis.

Betraktninger for hjemme behandlinger for psoriasis

Noen mennesker kan finne at å behandle deres psoriasis hjemme ikke fungerer for dem som de håpet. Hvis huden din tilstand ikke blir bedre med hjem behandlinger, eller blir verre, kan det være nødvendig å se en hudlege.