Digidexo.com

Effekten av røyking Wormwood

Malurt er en naturlig urt som finnes i Nord-Amerika og Europa. Det er også kjent som Ekte malurt og en av de viktigste ingrediensene i den alkoholholdige drikke absint. Urten brukes av noen som et middel for å behandle lever- og nyresykdommer, drepe innvollsparasitter og motvirke giften. Malurt antas å ha noen farlige bivirkninger for folk som røyker det.

Nerve Damage

Thujone er en komponent av malurt som antas å forårsake de fleste av skader på kroppen. Det anses toksiske for hjernen og leveren celler i høye doser. Thujone i flytende form av olje og alkoholholdige drikkevarer er vanedannende og kan føre til hjerneskade, kramper og død. Det kan også påvirke sentralnerveproblemer som fører til angst og søvnløshet.

Effekt på nyre og lever

Selv malurt er tatt som et middel for å behandle nyre-og leversykdom, finnes det eksempler på det gjør mer skade enn godt. Ifølge New England Journal of Medicine, inges malurt eterisk olje forårsaket nyresvikt hos én person. Røyking malurt ISNA € ™ t tenkt å ha så ekstrem effekt som inges urten. Men store mengder malurt inhalert kan angripe leveren og nyreceller.

Effekt på muskler

Thujone også påvirker musklene. Ita € ™ s kjent for å forårsake muskelsammentrekninger og spasmer i deler av kroppen som for eksempel mage og tarm. Ifølge American Cancer Society, bør gravide unngå malurt, fordi det kan føre til sammentrekninger i livmoren. Det kan også forårsake skjelvinger og muskelnedbrytning.

Allergi

Malurt er en plante som er en slektning av ragweed og tusenfryd. Folk som røyker malurt og er allergisk mot disse typer blomster kan lide en allergisk reaksjon. Virkninger av en allergisk reaksjon på urten inkludere utslett og høy feber.

Andre bivirkninger

Hvis malurt er røkt overdrevet for en lang periode, kan andre effekter omfatter svimmelhet, hodepine, oppkast og svimmelhet.