Digidexo.com

Hvordan bruke en vibrerende Massasje Belt

Nesten alle elsker en massasje, men noen ganger du ikke kan finne en villig partner for å levere varene. Det er der en vibrerende massasje belte kan komme godt med. Bruk den til å berolige såre, verkende muskler på hofter, midje, lår og armer, eller bruke den til å styrke dem. Du må manuelt skifte massasje belte til hver kroppsdel, mens en automatisk tidtaker teller minutter aktivitet. Så, når du trenger en massasje, er en vibrerende massasje belte klar når du er; og, for mellom $ 25 og $ 80, det er en for omtrent alle.

Hvordan bruke en vibrerende Massasje Belt

•  Sitt i en komfortabel stol eller lå på en seng der du kan ha tilgang til en stikkontakt. De fleste modellene har en elektrisk ledning festet, men noen modeller kan skilte med fjernkontroll evne.

•  Pakk vibrerende massasje belte rundt såre eller slitne muskler. Ved design, kan du bare massere en kroppsdel ​​om gangen. For eksempel, hvis du ønsker å massere begge armene, vikle belte rundt den ene armen og når du er massasje er over, pakke den og flytte beltet til den andre armen, eller til en lavere posisjon på samme arm.

Slå av innstillingen til ønsket intensitet. De fleste merker av vibrerende massasje belter tilbyr multi-speed funksjon. Velg ditt nivå av massasje intensitet.

Fest forlengelsesbelte for å imøtekomme hofter og midje. Når du er klar til å ha hoftene eller midjen massert, feste skjøte beltet slik at den kan passe rundt disse områdene. Pakk utvidelse belte på ønsket område og operere som ovenfor.