Digidexo.com

Hvordan lage Krykker på Home

Hvordan lage Krykker på Home


Krykker er nyttige hjelpemidler for en person som er skadet eller halt. De fjerner vekten fra en smertefull eller immobile fot eller bein og fortrenge det på overkroppen. Økonomiske begrensninger eller midlertidig støtte som ikke forsvarer kostnaden ved å kjøpe en produsert krykker kan be deg om å lage din egen. Uansett årsak til å lage dine egne krykker, gjør-det-selv krykker er enkle å lage og krever bare noen få verktøy og noen elementer som vanligvis finnes rundt i huset.

Hvordan lage Krykker på Home

•  Mål fra armhulene til bakken. Skjær to lengder av kosteskaft, begge lik målingen. Skjær bilateralt, fra toppen av hver kosteskaft, ned 2/3 av lengden, splitte hver håndtere i midten. To halvsirkler på slutten av hvert håndtak er skapt av kuttene du gjør. Effekten er to gaffelarmer, hver med to ben.

•  Sett håndtakene i vann og dypper dem i 12 timer. Vannet myker veden og gjør det smidig nok for deg å bøye beina på gaflene. Klipp to stykker fra de opprinnelige håndtak, en fot i lengde hver. Bor styrehull gjennom diameter på disse en-fots lengder med en 1/16-tommers bit: to hull per lengde - ett hull, 3 inches fra hver ende av begge lengder.

Bor to pilot hull i split slutten av hver gjennomvåt lengde på håndtaket. Bor hull i midten av hver halvsirkelen. Hullene løpe vinkelrett på lengden av håndtakene.

Plasser en 1-fots lange delen av håndtaket vinkelrett på den splittede ende av en av de dynket gafler. Bor et en fjerdedel-tommers skrue inn i en av pilothull i en fot lange delen, gjennom, og inn i pilothullet av den ene delen av gaffelen. Fordel det andre benet over til den andre pilothullet til en fotstykke. Bor en skrue gjennom pilothullet til en fot-stykke, og inn i styrehull av benet. Gjør det samme for den andre krykken.

Mål fra armhulen til midten av håndflaten. Trekk fra 4,5 inches. Mål fra toppen av en krykke - nå utstyrt med en 1-fots stykke over toppen, mellom de to ben, hvert ben ned. Bore hull fra utsiden av krykker mot midten på lengder lik målingen. Hullene står overfor hverandre.

6. Mål avstanden fra innsiden av det ene benet til innsiden av den andre på hver krykken. Skjær to lengder av kosteskaft, fra den opprinnelige, er lik i lengde til målingen. Bor styrehull i hver ende av bitene du kuttet til lengde. Plasser lengder mellom beina på krykkene, fôr opp pilothull. Bore skruer fra utsiden av benene inn i lengder. Hver krykke krever to skruer.