Digidexo.com

Måter å øke Non-Exercise aktivitetsnivå

Måter å øke Non-Exercise aktivitetsnivå


De fleste vet at trening er en måte å øke hjerte helse, tone kroppen din og i mange tilfeller, brenne kalorier. Selv om du ikke aktivt trener ved å spille en sport, delta i aktiviteter i dagliglivet brenne kalorier, også. Dette fenomenet kalles non-exericise aktivitet thermogenesis, eller NEAT. I tillegg til energiforbruk, kan du opprettholde fleksibilitet og omfanget av bevegelse ved å øke din non-exercise aktivitetsnivå.

Juster aktiviteter i dagliglivet

Hold gjør hva du vanligvis gjør på en daglig basis, men med noen mindre justeringer for å øke non-exercise aktivitetsnivå. Å velge å bære elementer i armer eller en handlekurv i stedet for å skyve en handlevogn på matbutikken expends mer energi, og dermed øke ditt aktivitetsnivå. Glem om riding heisen på kontoret eller rulletrapper i kjøpesenteret og ta trappene i stedet for å få noen ikke-trening bevegelsen går. Parkering i langt mye i stedet for rett i nærheten av butikken tvinger deg også til å gå mer, og dermed øker NEAT.

Fidget

Fikle i form av NEAT kan omfatte et bredt spekter av aktiviteter, inkludert trommet fingrene peke føttene på gulvet, vandrende rundt i rommet mens du er på telefonen, og så videre. Forskere bestemt i en 2000 utgave av "The American Journal of Clinical Nutrition" som i utgangspunktet alle typer bevegelse du utfører mens du sitter eller står øker aktivitetsnivået ditt til en viss grad. De fant også at stående expends mer energi enn å sitte. Øk din non-exercise aktivitetsnivå gjennom perioder med multi-tasking i løpet av dagen, for eksempel folding klesvask mens du ser på TV, eller klemme en stress ball mens du snakker i telefonen. Prøv å stå mens du utfører noen av disse oppgavene heller enn å sitte å brenne noen flere kalorier.

Gå Utenfor

Hodet utendørs for å øke aktivitetsnivået ditt. Hagearbeid, hagearbeid og aktivt nyter miljøet gjennom bedagelige turer i naturen er ikke-idrett orienterte aktiviteter som gir deg muligheten til å bruke energi. Hagearbeid kan betraktes som en form for aerobic trening dersom aktiviteten er sprek nok til å øke hjertefrekvensen, men selv en lett dag med planting eller vanning blir kroppen i bevegelse. Folk som bor i mer landlige steder er mer sannsynlig til å ha høyere ryddig nivåer også. Ifølge en 2011 utgaven av "Urban Studies," deltagerne som levde i landbruket regioner opplevd en høyere energiforbruk og ambulation priser enn de som bodde i byene. Innbyggere i landlige Jamaica gikk mer og satte nesten fire timer mindre enn overvektige amerikanere som bor i mer urbane områder.

Vurdere din karriere

Din linje av arbeid kan spille en betydelig rolle i din ryddig nivåer. Folk som jobber i kontorer og sitter for det meste av dagen er sannsynlig, ikke overraskende, å ha lavere aktivitetsnivå enn de som arbeider på fysisk krevende jobber. Forskning rapportert i 2002 av "Best Practice and Research Clinical Endocrinology and Metabolism" tyder på at bygningsarbeidere, bønder og andre manuelle arbeidere er blant dem som har høye NEAT score - høye nivåer av non-exercise aktivitet utgifter - mens folk som tjenestegjør i industrialisert eller "rikdom" -orienterte stillinger er mer stillesittende. Mengden av non-exercise aktivitet du utfører kan øke stoffskiftet, noe som hjelper deg å opprettholde en sunn vekt.