Digidexo.com

Vekttap Incentives

Vekttap Incentives


Fedme er den raskest voksende problem i USA i dag. The Battle of the Bulge er ikke lenger noe bare for middelaldrende - det er et problem for barn og tenåringer, eldre og twenty-somethings. Lossing de pounds kan være langt vanskeligere enn du trodde. Her er noen insentiver for å få deg på veien til sunn vekttap.

Se bedre

Nei, du kan aldri bli en supermodell. Men du kan se bedre enn du gjør med alle de ekstra pounds! Ta av alle klærne dine og stå foran et speil. Se på de dårlige deler, ja, men å finne de gode ting også. Skriv dem ned på et stykke papir eller i en journal og hva du ønsker å se i seks uker fra denne dato. Ta et målebånd og skrive ned dine mål av byste, midje og hofter. Deretter skrive ned "Weight Loss - her kommer jeg!" Bort journalen og merke kalenderen i seks uker. Du har ingen anelse om hvordan styrke det kan være se forskjellen seks uker med hardt arbeid kan gjøre.

Feel Better

Vet i ditt hjerte og sinn at å miste de usunne pounds vil du føle deg som en ny person. Akkurat nå kan det være et forsøk på å klatre trappa, leke med barna eller nyte friluftsliv - eller soverom aktiviteter. Selv miste ten pounds vil ta 100 pounds av trykket av dine kneledd. Tenk hvor mye bedre hele kroppen vil føle når du kaster at fett. Tenk på deg selv som en sommerfugl som kommer ut av en kokong.

Belønn deg selv

Sette en rimelig vekttap mål for dine første seks ukene, og når du oppnå det, belønne deg selv! Ikke gjør det til en food belønning. I stedet, gjør det nye klær, nye sko, en kveld ute med venner til din favoritt film, eller et nytt stykke programvare eller utstyr som du har ønsket. Hold dette målet foran deg, og sørg for at belønningen er noe du virkelig ønsker. Bare belønne deg selv når du har nådd målet. Hold deg ærlig og få sunn!