Digidexo.com

Lavere tilbake Spasm Treatment

Nedre rygg spasmer kan komme plutselig og resultere i alvorlige ryggsmerter og manglende evne til å fungere normalt. De kan oppstå fra en kjent skade, eller kan være et resultat av feil holdning, spinal abnormiteter, dehydrering, eller fra en rekke andre faktorer.

Is og Heat

Hvis korsryggen spasmer er forårsaket av en skade, er den første linjen i forsvaret isen program for å redusere hevelse og betennelse. Etter den første etter skade periode, er varme sannsynlig å være en mer behagelig alternativ for å lette muskelspenninger.

Massasjeterapi

En massasjeterapeut vil bruke massasjeteknikker, aktuelle analgetika og eventuelt varme for å redusere ryggsmerter og slipp stramme muskler som forårsaker spasmer.

Medisinering

Over-the-counter non-steroide anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen eller resepter fra en lege for muskelavslappende eller narkotiske smertestillende midler kan være nyttig for å redusere smerter fra korsryggen spasmer.

Trening

Når muskelspasmer er lettet; et kurs av øvelser for å styrke ryggen kan benyttes for å hindre gjentakelse.

Chiropractic Care

Arbeide med en kiropraktor for å holde ryggraden sunt kan være en optimal medhjelper i å forebygge ytterligere korsryggen spasmer.