Digidexo.com

Ambien misbruk bivirkningerAmbien er et populært stoff som brukes av millioner av amerikanere til å bekjempe søvnløshet og andre søvnforstyrrelser. Det gjør imidlertid, kommer med sin andel av bivirkninger hvis misbrukt.

Ambien Funksjon

Ambien er en resept søvn narkotika, også kjent som Zolpidem, dens generisk form. Den brukes til å hjelpe personer med søvnløshet sovner fort.

Ambien Alternatives

De fleste individer vil ikke trenger en resept sove medisiner, som det finnes en rekke over-the-counter og helhetlig rettsmidler tilgjengelig.

Ambien Betraktninger

Ambien brukere kan utvikle en avhengighet av stoffet hvis det brukes i en lengre periode. De kan også bygge opp en toleranse for stoffet.

Ambien misbruk fysiske bivirkninger

De som misbruker Ambien (dvs. ta mer enn foreskrevet, eller oftere enn foreskrevet) kan utvikle en rekke farlige fysiske symptomer, inkludert pustevansker, en svak puls, tap av energi eller søvnløshet.

Tilleggseffekter siden som følge av Ambien misbruk

Andre bivirkninger som kan oppstå ved misbruk av Ambien inkluderer hallusinasjoner, en svekket dømmekraft, mangel på resonnement og dårlig motorikk.

Ambien Advarsel

Det er viktig at du informerer legen din om eventuelle problemer du opplever når du tar Ambien. Umiddelbart søke akutt medisinsk behandling hvis du tok mer enn den foreskrevne mengde av stoffet.