Digidexo.com

Sinus Arytmi hos barn

En arytmi, også referert til som dysrhythmias, er en uregelmessig hjerterytme som kan oppstå i alle aldre. Hos barn kan symptomene ikke presentere seg og tilstanden er diagnostisert på en rutinemessig fysisk undersøkelse. Sinus arytmi hos barn er en type arytmi og anses ikke alvorlige, men andre forhold er arytmi. Et barn bør undersøkes dersom noen symptomer på arytmi synes å utelukke andre problemer.

Identifikasjon

Sinus arytmi hos barn er når hjertet har en unormal rytme eller hjerteslag mens barnet puster. Mens sinus arytmi er vanlig hos barn, er det ikke hos voksne. Hjertet vil øke hastigheten mens barnet puster inn og bremser ned når du puster ut. Under diagnose, vil barnet bli testet for arytmi andre problemer som er symptomer på et mer alvorlig problem, og mangelen på blodstrøm er skadelig for andre kroppsdeler.

Symptomer

Det viktigste symptomet for et barn med sinus arytmi er en rask hjerterytme når barnet puster inn. Kan denne tilstanden føre til en ør eller svimmel følelse. Kortpustethet, en blek hudfarge, og lavt blodtrykk kan også forekomme hos barnet. Noen barn vil oppleve brystsmerter eller har overflødig svetting fra tilstanden.

Årsak

Sinus arytmi er en midlertidig arytmi som oppstår i et barn som er under en stresstilstand, som omfatter øvelse. Det er flere årsaker til en arytmi. En arytmi oppstår når sammentrekninger i hjertet ikke tillater hjertekamrene å fylle med nok blod fordi hjertet pumper for fort. En annen årsak er hjertet ikke pumper ikke raskt nok, eller er uregelmessig, slik at riktig mengde blod pumpes ikke ut.

Diagnose

Siden symptomene på sinus arytmi likne de av mer alvorlige forhold, er det best å kontakte en lege for undersøkelse og diagnostisering av problemet. Et barn som har ett eller flere symptomer på sinus-arytmen vil gjennomgå en EKG-test for å overvåke endringer i elektrisk aktivitet i hjertet. Denne testen må fullføres på et sykehus eller klinikk av en profesjonell.

Behandling

En sinus arytmi er ofte midlertidig hos barn, slik behandling innebærer å finne årsaken til stress på barnet og erstatte den med livsstilsendringer. Hvis stress oppstår i husholdningen, er en familie øvelse plan for å redusere stress og mulig familievern foreskrevet. Koffein påkjenninger kroppen av barn og bør elimineres fra et barns kosthold. I noen tilfeller kan et medikament behandling som er foreskrevet, men dette vil variere med alvorlighetsgraden av problemet.