Digidexo.com

Hvordan å rense ditt barns Colon

Kolon rensing er den beste måten å hjelpe fordøyelsessystemet fungere skikkelig samt eliminere avfall, parasitter og ormer. Kolon renser er ikke bare for voksne - det er viktig for barn i tillegg. I tillegg til en pille form av kolon rens, er det hjem concoctions som du kan gjøre for å administrere til barnet ditt. Snakk med din barnelege før du starter ditt barn på en pille-skjema kolon rens for å finne ut grensene på de doser.

Hvordan å rense ditt barns Colon

Gjøre Cleanse

•  Bland vitamin C med benmel pulver i en kopp med skjeen.

Legg arrow- pulver og rør.

Legg appelsinjuice og rør.

Gi blandingen til barnet til å drikke før sengetid på tom mage. Dersom barnet er ekstremt sulten, kan en banan gis før drikking rens.

La barnet ditt noen få slurker med vann for å vaske blandingen ned.

Ikke la barnet ditt noe annet å drikke i løpet av natten.

Hint

  • Morgenen etter, ikke gi barnet noe å spise for en halv time etter at han våkner. Oppmuntre ham til å strekke seg og ha en rask spasertur for å hjelpe rens. Så gi ham en probiotiske med en lys og frukt-baserte frokost. Enhver ingrediens du ikke har, er vanligvis tilgjengelig hos din lokale helsekost butikk.
  • Starte et kolon rens i midten av uken er ikke anbefalt. Det er optimalt å starte et kolon rens på en fredag ​​kveld når barnet har en lang helg ut av skolen. De første dagene etter start et kolon rens er da de største mengder avfall er passert. Dette inkluderer en svart tjærelignende stoff som er giftstoffer som har bygget opp på intestinal vegger, myk avføring eller diaré og stoffer som synes å være biter av ris. Myk avføring og diaré er vanlig i løpet av disse renser. Avføring vil regulere seg selv mot slutten av rens.
  • Ris-jakt objekter i avføring er faktisk parasitter og andre levende organismer som kan være skadelig for kroppen din. Hvis det er et stort beløp, vurdere å gjøre en parasitt rens etter kolon rens. Snakk med din lege eller naturlege for å finne ut hvor lenge å vente før du starter en annen rens. I løpet av kolon rens, sørg for at barnet har tilgang til en åpen bad til enhver tid. Han kan ha å jag for å gå. Det er foreslått å gjøre barnet ditt gå på do, selv når han føler han kan ha gass bare for å unngå at ulykker skjer.