Digidexo.com

Slik bruker du en Braun rullestolheis

Slik bruker du en Braun rullestolheis


Tilgangsproblemer er en hverdagslig bekymring for en rullestolbruker. En rekke produkter eksisterer for å hjelpe en rullestolbruker å få tilgang til områder de normalt ville bli forhindret fra å gjøre det. Rullestolbrukere biler krever et løft for å laste rullestolen med brukeren i den. Braun rullestolheis har et enkelt system for å laste inn en rullestol ved å trykke på en knapp, med lite fysisk anstrengelse nødvendig.

Slik bruker du en Braun rullestolheis

Åpne bilens dører fullt.

Slå på heisen ved å vippe den "On / Off"-bryteren på forsiden av heisen. Sørg for at den grønne "På"-lampen lyser.

•  Rydd området for å tillate plattformen til fullt utfolde seg. Trykk og hold bryteren på fjernkontrollen for å "utfolde seg." Plattformen vil utfolde seg ut av bilen.

Før rullestolbruker på plattformen. Hold rullestolen mellom de gule grenser på heisen. Engasjere bremsene. Spør passasjeren å holde rekkverk hvis mulig.

Trykk og hold "Down" knappen på fjernkontrollen. Hold knappen inne til heisen har nådd bakkenivå. Losse passasjer. Slik legger du en passasjer, utføre denne prosessen i revers, med "Up" og "Fold" for å laste passasjer og deretter kaste heisen opp for transitt.