Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for førskolen ADHD

ADHD er et stort problem hos barn, selv preschoolers. Denne lidelsen gjør det vanskelig for barn å ta hensyn, noe som kan påvirke læring og føre til atferdsproblemer. Det er mange naturlige rettsmidler for ADHD som du kanskje ønsker å prøve i tillegg til eventuell medisinsk behandling du kan søke. Noen av disse rettsmidler kan ikke behandle ADHD direkte, men kan hjelpe behandle atferdsproblemer i ung alder.

Intervensjon

Intervensjonsstrategier kan bidra til å forbedre ditt barns oppførsel. Disse strategier inkluderer å endre miljøet på en ADHD studentens hjem og skolemiljø. Disse endringene vil fjerne potensielt forstyrrende gjenstander som leker, TV og plakater. Strategiene varierer avhengig av barnet; noen har individualisert programmer i klassen for hver elev med ADHD. Programmene gir positiv støtte for ADHD studenter og belønne god oppførsel. Science Daily melder at en studie med tidlig intervensjon strategier viste en 17 prosent reduksjon i aggresjon og en 21 prosent forbedring i sosiale ferdigheter. Lærerne rapporterte en 28 prosent forbedring i begge.

Herbal rettsmidler

Urtemedisiner også har vært spioneringen som en behandling for preschoolers ADHD. Vitamin B6 bidrar til å holde nervesystemet fungerer som den skal, noe som kan bidra til å forhindre flittering oppmerksomhet som oppstår med ADHD. Glysin kan brukes på samme måte. Jern-og magnesiummangel ofte er forbundet med ADHD. Magnesium og jern kosttilskudd kan hjelpe behandle noen ADHD symptomer. Sink, kobber og phosphatidylserine blir undersøkt for sin effektivitet i behandling av ADHD. Di-metyl-glycin kan bli brukt til å behandle unormal glukosemetabolisme, en viktig bidragsyter til ADHD.

Positiv forsterkning

En av de store bidragsyterne til dårlig oppførsel i preschoolers som lider av ADHD er den negativ forsterkning de får fra sin dårlige oppførsel. Veldig små barn, slik som de i førskolen, trives på oppmerksomhet; de ikke skille mellom god eller dårlig oppførsel oppmerksomhet. Forsterkende god oppførsel kan hjelpe reversere negativ oppmerksomhet på grunn av ADHD. Når barnet ditt oppfører seg dårlig, kan du prøve å ignorere ham så lenge som mulig; unngå å gi ham noen oppmerksomhet mens han oppfører seg dårlig. Så snart han gjør noe positivt, ros og belønne ham for god oppførsel. Gi spesiell ros til å fokusere eller oppmerksomhetsbasert atferd. Dette kan bidra til å forbedre ditt barns oppførsel.