Digidexo.com

Hvordan forklare Mental Health Services til barn

Å finne ut hvordan jeg skal forklare psykiske helsetjenester til barn trenger ikke å være komplisert, så lenge du vet hva barnet terapi er virkelig om deg selv. Donald Winnicott, en barnelege og forfatter praktiserer fra 1940-tallet til 1970-tallet, mente at barna kan utvikle et "falskt selv" for å møte forventningene til voksne. Han antar at disse falske selv kan ta over som en person virkelig er, noe som resulterer i følelsesmessig skade. Den eneste måten et barn kan bli hans "sanne jeg" er gjennom situasjoner, for eksempel terapi, der han kan uttrykke sin sanne individualitet uten frykt for dommen. Forklare dette til barn vil bidra til å få sitt samarbeid med psykisk helsevern.

Hvordan forklare Mental Health Services til barn

Finne en terapeut

•  Sjekk ut legitimasjon, referanser og stole på mage instinkter når du intervjuer psykologer som er spesialister på barn og ungdom. Gå deg selv på disse initialer møte-ups, uten barnet ditt, for å få dem hjelpe deg videre lære å forklare psykiske helsetjenester til barn.

Still så mange spørsmål som nødvendig om terapitimer som de gjennomfører for å sikre at du helt forstår og er enig med sine teorier og praksis før de starter. Ikke stol på dine egne personlige erfaringer med terapi som, i henhold til terapeut Robin Walker, en terapeut for barn og ungdom fokuserer økter annerledes enn for voksne gjør.

Ta barnet ditt til å møte ham og måle sin komfort nivå med psykolog i tillegg. Selv om det tar noen unger til lengre varme opp til nye mennesker enn andre, bør du føle deg trygg på at ditt barns personlighet vil klikke med at av terapeuten.

Å forberede barnet

Diskusjon ærlig med barnet om hva en terapeut er og hvorfor han kommer til å se ham. Hvis det er en spesifikk hendelse som har garantert du oppsøke hjelp for, sier "Dr. So & So kommer til å hjelpe deg med det." Enkel fortelle et yngre barn "Jeg føler at du trenger en venn å snakke med om ting, og Dr. So & So spesialiserer seg på å være den beste av venner til små barn."

Fortell barnet ditt, på en enkel måte, hva du kan forvente fra økter. Dr. Walker sier barneterapitimer er mer "fremtidsrettet" for å hjelpe unggutten finne ut hvem han er nå og hva han kommer til å være, heller enn å bruke tid på fortiden (som ofte skjer i voksenpsykologi). Han sier at tiden sammen er ofte "non-verbal", med dialogen mellom pasient og lege skjer mer gjennom aktiviteter og lek.

La barnet være guide på hvor mye detaljer å gå inn. Når finne ut hvordan jeg skal forklare psykiske helsetjenester til barn, oftere enn ikke, barna er fornøyd med de enkle svarene på "vil du ha det gøy og leke med Dr. So & So, og du kan fortelle ham noe du ønsker å fortelle ham, uansett hva det er. " Resten av det de vil lære for seg selv når de går.

Hint

  • Disse trinnene fungerer for tjenester utenfor hjemmet eller inne i hjemmet. Den enkleste av forklaringer er best. Stole på fagfolk til å hjelpe et barn helt forstår.