Digidexo.com

Hvordan diagnostisere Fingernail Disorders

Hvordan diagnostisere Fingernail Disorders


Negl lidelser kan være smertefullt og estetisk skjemmende, eller de kan være farlig, og har mer alvorlige helsemessige konsekvenser. Det er noen selvsjekk metoder du kan utføre for å se hvorvidt en negl lidelse er alvorlig, og i noen tilfeller, noen enkle måter hindre spiker lidelser. Alltid konsultere en lege før du tar noen medisiner for å behandle negl lidelser.

Hvordan diagnostisere Fingernail Disorders

Diagnostisering Fingernail Disorders

•  Finn ut om lidelsen er sopp. Soppinfeksjoner omfatter generelt misfarging av neglen. Hvis neglen er rosa, har du sannsynligvis ikke har en soppinfeksjon. Men hvis neglen er gul, mørk brun eller svart, kan du ha onychomycosis, som er en soppinfeksjon i negler. Onychomycosis kan også føre til neglene til å bli tykk til poenget med ubehag. Gå til legen hvis du tror du kan ha onychomycosis, da det kan spre seg til andre deler av kroppen.

Se etter spiker psoriasis, spesielt hvis du har psoriasis. Ifølge American Academy of Dermatology, 50 prosent av personer med psoriasis også utvikle spiker psoriasis. Som onychomycosis, vil neglepsoriasis gjøre neglene vises gul eller gulaktig rosa. Men psoriasis negler forskjellig fordi luftbobler kan også utvikle seg under neglen, som til slutt vil føre til at neglen til å falle av hvis den ikke behandles. Spikeren vil ikke tykkere ut som det vil hvis du har onychomycosis, men vil flasse i gulaktige flekker.

Kontroller for sprø og splitting negler. Disse er generelt preget av negler slitting ned på midten eller ved neglene blir tynnere til det punktet av smerte. Det er to generelle årsaker til sprø og splitting negler. Den første er fra spikrene blir stadig utsatt for vann og tørket, og det andre er på grunn av en vitamin-mangel. En rask måte å diagnostisere dette på er å se om tåneglene har de samme problemene som neglene. Hvis tåneglene er fine, sjansene er dette problemet ikke skyldes en vitamin mangel. For å unngå sprø og splitting negler, gjør husarbeid som involverer vann med hansker, og bruke neglelakk med nylon fiber som en base før du påfører andre spiker produkter.

Hint

  • Onychomycosis kan unngås ved å praktisere god spiker hygiene. Ikke del pedikyr produkter, manikyr produkter eller spiker clippers, og husk å sjekke neglene etter bruk av offentlige bassenger.